Sayfa 80/142 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon
Arama sonucu : 1136 madde; 633 - 640 arası.

Konu: ANHYT - Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Bu ulke neleri atlatti bunlari da atlatir.
    Potansiyeli fazla bu ulkenin abi siz daha iyi bilirsiniz benden.Ulkeme dair umudum hic azalmaz benim.Azalirsa zaten burada yatirim yapip yasayamam;)

Ytd syg

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Benimde ülkemin geleceğine dair endişem yok ama hiç bu kadar hayat pahalılığı da görmemiştim. Çok ciddi bi kriz var. Valla almak için mal bulamayacağız. Her gün değişen fiyatlar görmekten korkuyorum.
    Alt gelir grubu cidden bitik. Neden onlarda ölüsü 150 tl olan bese çocukları içinde para aktarabilmesinki? Bu ülkede herkesin güzel yaşamaya hakkı var. Adam kirada ise ev alamaz ve ömür boyu alamayacağını da biliyor. Eskiden olsa derme çatmada , sobalı da olsa bi ev alırdı bari kira vermezdi. Şimdi öyle mi? Adam 4.2 gr. Altına bir ay çalışıyor. Haftalığı 1.05 AU!!! Tam kölelik sistemi.

2. Valla ortak çok haklısın,ekonomi cidden bitik,2 hafta önce 2019 Ford focus st line aldım 407 bin liraya garaja kapadım seneye satarım diye,2 hafta da 480 bine geldi fiyatı...evflasyonun olduğu yerde mal kıymetlidir..al sat yaparız artık
     Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Evet gençler akıllı artık. Bese daha kolay girerler.
    Ama ekonomiden cidden çok şüpheliyim. Doları olana çalışan adi bi düzen var. Millette dolar stokcusu. Yatırım desen sıfır, bendede valla 10 milyon dolar olsa şu şartta bende ufak fabrika açmazdım çünkü korkardım. Önümü görmem lazım.bu noktada pek bişeyde diyemiyorum ama bir gerçekte şu ki Mezarlarını sanki dolarla süsleyecekler. Biraz ekonomiye can verin yaw.
    Bense Ölümüne The Bank of ANHYT!!! Tek dolarsız, ama 5 eurom var!!severim almanları
    CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 2019 yılında aldığım Leon fr 100 bin TL'lik araba şuan 370 bin liraya satılıyor...şuan Türkiye'de en ucuz hisseler kaldı..buna da sıra geleceğini düşünüyorum

Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Valla ortak çok haklısın,ekonomi cidden bitik,2 hafta önce 2019 Ford focus st line aldım 407 bin liraya garaja kapadım seneye satarım diye,2 hafta da 480 bine geldi fiyatı...evflasyonun olduğu yerde mal kıymetlidir..al sat yaparız artık

Valla ortak satsam alamam. O işte yetenekli değilim. Şimdiye dek 3 arabam oldu. Kendimce en iyisini aldım ve sıkıntı etmeden bindim. Ama bu dolar, euro burda durmaz deyip 30 haziranda arabayı değiştirdim %50 getirmiş bile!! Hisselerim öyle değer kazanmadı. Artık satsam altımdakini almak hayal olur. Bir arabaya 120 maaş çalışmam gerek yemeden içmeden. Bu hak reva mı? Benzin alayım dedim 52 kuruş zam gelecek diye millet kuyrukta.
    Araban hayırlı olsun, güzel araba ama Fordu hiç sevmem ben almancıyım.

5. Sağol ortak,arabada bende almanciyim o yüzden Leon kullanıyorum...fordu satmak için aldım )) böyle giderse seneye 600-700 e satarım herhalde ) umarım hisselerimizde gider mutlu eder bizi
     Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Valla ortak satsam alamam. O işte yetenekli değilim. Şimdiye dek 3 arabam oldu. Kendimce en iyisini aldım ve sıkıntı etmeden bindim. Ama bu dolar, euro burda durmaz deyip 30 haziranda arabayı değiştirdim %50 getirmiş bile!! Hisselerim öyle değer kazanmadı. Artık satsam altımdakini almak hayal olur. Bir arabaya 120 maaş çalışmam gerek yemeden içmeden. Bu hak reva mı? Benzin alayım dedim 52 kuruş zam gelecek diye millet kuyrukta.
    Araban hayırlı olsun, güzel araba ama Fordu hiç sevmem ben almancıyım.

Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Sağol ortak,arabada bende almanciyim o yüzden Leon kullanıyorum...fordu satmak için aldım )) böyle giderse seneye 600-700 e satarım herhalde ) umarım hisselerimizde gider mutlu eder bizi

Ama bence leonu sat forda bin. Daha iyi sanki. Leon mu ford mu valla ford derim. Güzel paketlisi hemde fordun. Ama sana yeni kasa bmw1 serisi yakışır ortak. Hakkın o senin kesik arabada kesik araba seviyon sen

İmoçuko balıkcı analizine göre işbank 11.03'e tepki veriyor. Bunların bitmek bilmeyen imoçuko japon balıhcı mum analizlerine girmişiz.

11 ne ya? 15 tl diceksin , ölüsü yapı kredi gibi 12.8 diceksin. İmoçuko değil, rlc44 analizi. Hedef fiyatım 30 tl!!

Sayfa 80/142 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •