Sayfa 744/1002 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by Kullanici41 Yazıyı Oku
    ija iyi mi kotu mu ortaya cikacak.bu aralar.yuzde 20 dusurmus hisseyi.bugun borsa eksi yedi.
    bugün iyi olur yarın kötü olur.Çok fazla hoplayıp zıplayanlardan hayır gelmez.Umarım IJA da yanılırım.Epey var elimde çünkü.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    uc hesapta 27 cesit fon kontrol ediyorum dostum..
    riski düşürmek için iyi... çok artanların bir kısmını satar diğerlerine aktarırsın , hoşuna gitmeyenlerle çabukçana vedalaşırsın falan filan şantirifinton ... fön adedi azlaştıkça bu dediklerimin yapılması zorlaşır.... yalnız bu yatırımcılıkla ilgili dediğim ... spekülasyon , tradingde icabında tek bir enstürmana odaklanır oynarsın... oranın oyun kuralları farklı...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by byroltr Yazıyı Oku
    Bilmeyenler için yazayım belki faydalı olur,
    TEB portföy
    ATA portföy
    İŞ portföy
    aylık strateji raporları yayınlıyorlar.Özellikle TEB'in raporu epey güzel.Buralardan yapılacak çıkarımlarla bir portföy oluşturup pek çok değişken fondan daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.
    sağolasan izocam .. şimdi tebinkine baktım ... altta pire bit boyutunda punto ile strateji raporu , fon bülteni kısmı yazıyor... gitmiş sayfanın en dibine koymuş.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Fon yoneticisi bistin dususune oynayacagini yayinlarda soylemisti.Fakat dedikleri cikmadi.
    Saygilar.
    evet , ben de bütün o yayınları seyrettim. onun içün soruyorum... burda geçmiş sayfalarda konuşuldu... glöbal iyice içine aldı bu şirketi... benim merak ettiğim bu fönün gün içinde başında kim duruyor , takibi kim yapıyor ?yani bir kişi hem bu fonu ayrı strateji ile yöneteyim , hem serbest fönlara bakayım , hem şirketin yeni alanlarda yatırımlarıyla ilgileneyim dedi mi o işin tadı kaçar bence ( kanımca ) yani... konuşmaya sıra gelince ağız senin söz senin tutan yok tabii de sonuçta look at the tabela... hızlı karar alırız felan demesi kolay , sonuç ? 6 ayda ne getirdin ? pısssssssssss

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    TV dizilerinde holding sahibinin oglu kizi gibi bir hayati varsa hersey yapabilir elbette

bknz yasak elma, camdaki kizz...
    dallas' dan şahin tepesinden , tom selleckli magnumdan en son miami vice dan beri dizi izlemem... evde sadece 24 saat fashion tv açık , o da ambiyans olsun diye...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by byroltr Yazıyı Oku
    bugün iyi olur yarın kötü olur.Çok fazla hoplayıp zıplayanlardan hayır gelmez.Umarım IJA da yanılırım.Epey var elimde çünkü.
    IJA 'nın konsepti o gayet normal hoplaması zıplaması orada atak yazıyo di mi ... siz aylık olarak değerlendirirseniz daha doğru olur... iki gün eksi getirir 1 gün artı ... 4 gün üst üste artı getirir 2 gün eksi olabilir yani... onun içün geçmiş sahifelerin birinde myfinans 'ın yazdıüı gibi kademeli alım .... kertiği tek seferde bu föna margarinledin mi , o zaman haftada bir şöyle bi bakarsın ne olmuş diye hemen kaparsın ekranı... yoksa ters bi durumda psikilojin bozulur... sitres nerene vurur bilemem ... kiminin elinde yüzünde yara çıkar , kiminin bağırsağına vurur , başkasının boynuna ağrılar girer , kimisi ota moka , uçan sineğe asabilesmeye başlar... sen hangisisin verduranı seç diye bi reklam vardı... gıdım gıdım alımlar ile para yönetimi ile huzura doğru az sonra başlıyor, parlement sinema klübü sunar...

eğer tek seferde büyük montanla bu tarz fönlara ya da hisse yöğün fönlara giriyorsan göze alacağın vade de uzun olmalı...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    ekleme yaptım yazıya , sayfayı yenilersiniz bi zahmet...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    aslında fönları aracı kurumlardan almak onlara da kar bırakıyor... hem bankalar kendi fönlarını genelde ön plana çıkartıkları için bazen diğer fonları ararken işler bi parça zorlaşabiliyor... tefasa full açık aracı kurumlar tercih edilse... onlar da kazansın , bankalar zaten tonla para kazanıyor.

Sayfa 744/1002 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •