Sayfa 920/1003 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,353 - 7,360 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Çünkü bunu dış güçler vs biz olarak çok güzel yedirdiler.

Kimse paylaşım bozuldu, ülke makro ekonomisi o kadar kötü değil ama gelir dağılımı rezil oldu, ciddi kurumsal şirkette çaycı bile olamayacak ne ticari ne bilimsel hiç bir yetkinligi olmayan adamlar ne demeye s class ile geziyor filan demiyor. Cv ler falan fecaat, liyakat bitmiş. Üstüne maaşlar komik. Ben kendini yetiştiren adama çok saygı duyarım ilk patronum ilkokul mezunu idi gururla çalıştım yanında. Öyle bir şey söylemiyorum.

10 bin lira maaş 4 5 sene önce saygı duyulan bir para sayılırdı, şimdi Euro/Dolar bazlı küsurata denk geliyor.

Gurur duyduğumuz savunma sanayi, böyle giderse İngilizce bilen dünyayı takip eden nitelikli mühendis bulamayacak.

Bir şey diyene vatan haini ver mehteri.

İşin kötüsü iktidar muhalefet malesef aynı kafa.

Galiba gitmek gerek.

Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Ama almaya devam ediyoruz millet olarak. Satılan ürünüde alıyoruz. Kimsr kontak kapatmıyor. Malın fiyatı ne olursa olsun almaya devam ediyor. Herkezin stoklarıda var. Geçen hafta adam pişkin bir şekilde ben bunun fiyatını 100 bin yapsam gelir alırlar dedi. Ben almıyorum dedim. Pahlı satmaya hakkınız yok. Sen bunu bugun üretmedinki maliyetleri biliyorum dedim. Kavga ettim magzadan cıktım.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Durduk yere birkaç bin lira sokmuş oldular. Durmuş Yılmaz da adam değilmiş. Bu kadar iddialı konuşmanın ne gereği var, bu dönemde yapılacak iş miydi? Zaten Cuma geceleri ayrı bir travma millet için, insanları germenin ne alemi var. Hayır, olmaz da diyemiyorsun, herşey mümkün memlekette, survival modda yaşıyoruz her gün. Belki normal bir ülkede olsak kimsenin umrunda olmayacak bir tweet tüm ülkeyi resmi gazete sayfasına kilitledi. Vallahi normal değiliz, billahi de değiliz
    Onun için diyorum siyaset yapmayı sevmiyorum. Siyasetçi gölge etmesin yeter. Siyaseti takip de etmiyorum.

Topunu seveyim...Topunun...

Bildiğiniz top yanlış anlamayın.

3. Durmus Yilmazin aciklamasi manupilasyon sucu kapsamina bile girer.......Siyasiler halka karsi nasil bu kadar duyarsiz ve sorumsuz davranabiliyorlar ??
    Anlamak ve kabul etmek guc......

4.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Abi vatandas ne yapsin. Almadiklari bi aklimiz vardi cok sukur onuda aldilar. Hanima aldigimiz 2016 sonunda 2016 model super b vardi sifir almistik. Arac 55 binde ben araci 74.900 liraya aldim. Simdi vava cars 302500 lira teklif ediyor. Ozaman 21 bin euroydu. Simdi 24 bin euro. Ben arabaya 5 senede bindim. Vallaha bende araci satip euro almayi dusunuyorum.
    Sn Karax ,

Olaya bugun olarak bakmayın ülke resesyona gidiyor bu şekilde devam ederse , daha ne kadar faiz düşüreceğini RTE den başka kimse bilmiyor ,buda DOLAR da spekülasyona açık bir yol izlettiriyor , piyasa bu güvensizliği ve belirsizliği sevmiyor bu net.Doların yükselmesi ile benzin fiyatlarına gelen zam ortada , geceden herşeye zam gelecek ,insanlar 2 domates 2 salatalık alıp evine gidiyor , benzin istasyonunun önünde depoyu fullese 20-25 tl oynayacak fark yüzünden kuyruğa giriyor sanki benzin bitmeyecek .İnsanların artık psikolojileri bozuluyor , bunu yapanda kendi teorisi veya yanındakilerin teorisi ile bir kişi, bu ülke artık deneme yanılma ile yönetilmemeli,yazık değilmi bu insanlara ,faize nas süresinden girip , enflasyonu körükleyip insanların alım gücünü düşürdüğünde fakirleşen bu halk ne olacak yöneten olarak onun vebali ne olacak,kısa vade kazançlar bir yere kadar bu şekilde yönetim tarzı olduğu sürece çocuklarımızın gençlerimizin geleceği çalınıyor.

5. Gcm korkunuz da haklısınız pgsus en büyük kayıbım ana hareketinde bunlara karşı durmak oldu..
    Gcm para kaybettiği çok görmedim iyi yönetilir..
    Yaş tahtaya basmaz..
    Kimse ti ye almasın...
    Arkadaş cekincesinde haklı..
    Yaşadım bunu ben..
    Hatta gene ismini hatırlamıyorum..
    Saçma bir kurum ile ters işleme de gitmişti pgsus ta .
    2019
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Karsi bacagi vardir yada yoktur onu bilemeyiz
    1 2 sefer olsa tamam tesaduf deriz ama GCM 5000 in uzerine cikmis ise hele 1 gun icerisinde acmis ise bu pozisyonu ayni yonde degilsem Flat kalmayi tercih ederim defalarca ayni sey oldu
    en son BBA oncesi long actilar BBVA sonrasi pozisyonu kapattilar ..
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Millet takılmış resmi gazetede çıkacak elvan görevden alınıcak beklentisine , yav RTE zaten hafta içi grup toplantısında faiz konusunda bizimle aynı düşüncede olmayanla , aynı yolda yürümem demedimi neyin resmi gazetesini bekliyor bu millet.

7. Teşekkürler..
    Gene diyorum net ısrarım yok..
    Altı dolu boş umrumda da değil..
    Gerek yok bunları sorgulamaya..
    Parama bakarım..
    Furya furya..
    Vop topiğinde yan tahtalara laf ediliyordu Kasım rallisinde cukka yaptık..
    Yok son sahibi yok şu yok bu..
    Ulen bedava BIST 30 da ralli yakalayamayan poz tutamayan üstelik absürt sebeplerle minik paralar kazanan shortcu tayfa gene furyayı kaçıracak..
    Bu da aynı hesap..
    Demek istediğim..
    Burdan o rahat paralar kazanılmıyor..
    Algıya kapılmadan işlem açmak çok zor..
    Şu hisseden long olup vurdum diyen vopcu çok az ille de short..
    Seni bunların dışında tutuyorum..
    Vop yerine spot tutuyorum ancak..yok abi bir abka 2 sindoma 3 verge..
    Başka yok..
    BURAYI OKUYAN KAZANAMAZ..

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Dostum coinlerin altı boş. Kendini fazla kaptırma, ana paranı çıkart uzulmeyecegin miktar ile oyna. Ciddi uyarıdır selamlar sevgiler.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Kral benimkisi ti ye almak ..bu ülke de bu olmamalı dediğim herşey oluyor..
    Sonuç..
    Hiç bir ümidim yok ama tasvirim bu maalesef..
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Berat niye gelsin. Millete, dolarla mı maaş alıyorsunuz deyip, şu anda Paris'te tatil yapıp Euro eziyor. Millet çöpten yiyecek topluyormuş hiçbirinin umurunda değil.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 920/1003 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •