Yaklaşık 3 hafta önce bir arkadaşım aradı "elimde yüklü altın var bozup bulduğum bir ev var onu alacağım" dedi. "Ne zaman bozdurayim altını" dedi bende bekle biraz eğer adam beklerse vermezse bekle dedim. Arkadasim yok o konuda sıkıntı yok o bekleyecek bir ay dedi bende o sırada altınin fiyat artışından evin bir miktarının parasını çıkarayım dedi. Bende eğer beklerse güzel olur dedim. Bu hafta arkadaşa o enayi hala evi ayni fiyata satiyorsa kaçırma hemen şimdi git al dedim. Oda yine bana yok o konuda sıkıntı yok dedi. İzine çıkmasını bekliyoruz dedi.
Ve bugün malumun ilanı oldu arkadaşımı aramış evin kaporasini geri göndermiş ben piyasanın böyle olacagini nereden bilebilirdim bende ev alacağım bunu satarsam nasıl yeni fiyatlara ev alırim satmaktan vaz geçtim bir kaç ay beklemede kalacağım demiş.
şu an ev almak, yabancı için gayet uygun.
Tatil yabancıya,ev yabancıya,meyvenin iyisi yabancıya,beleş para afgan suriyeli yabancıya...
Fakiri de olsa yabancı mutlu, zenginide olsa yabancı mutlu bu ülkede
Eski evlerde ve bazı bölgelerde 120, 130 çarpanlı evler olduğunu görüyorum. Kiralar buralarda kalacaksa almak çok mantıklı.
Fethiye nin bir koyunde arsa almak uzereyim. Koyluk yerde arsa alirken nelere dikkat etmem lazim? Arsanin icinde ev olup olmamasi isi degistirirmi?
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Yer İmleri