Sayfa 782/1002 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 6,249 - 6,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Bi tane Mustafa vardı
    Suratının derisi kalın
    Yabancı lise mezunu
    Babası bilmemne Holding yönetici filan
    Paraya tapan tip

2. Paraya taptıkça
    Sürekli
    Diz çökeceksin çekirge

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bence düşük faiz yüksek kur mantıklı.damat sonunda doğruyu yaptı reis olacaklardan korktu.simdi kararını vermiş gibi.ama bence dayanamaz lar.para basmadan kredi genişlemesi olmadan bu politika milletin canına okur.iktidar bence bunu devam ettiremez
    Aynı düşüncedeyim… Özellikle ağırlıklı kendi seçmeni olan dar gelirlinin, Allah yardımcısı olsun..

4. Asla unutma çekirge
    Van tu sıçrarsın
    Tiri oldu mu
    Avcumdasın

Sn econ Fin damat sonunda doğruyu yaptı dedim hep doğruyu yaptı demedim.2000 2014 arası düşük kur düşük faiz cenneti yaşadık.sonra morfin bağımlısı olduğumuzdan 128 milyar dolar satarak cennete devam ettik.ama artık sondayız düşüktür kur cenneti bitti

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn econ Fin damat sonunda doğruyu yaptı dedim hep doğruyu yaptı demedim.2000 2014 arası düşük kur düşük faiz cenneti yaşadık.sonra morfin bağımlısı olduğumuzdan 128 milyar dolar satarak cennete devam ettik.ama artık sondayız düşüktür kur cenneti bitti
    Tüketici kredi faizlerini yüksek tutuyorlar, cari fazla hedefi o tarafla şimdilik uyumlu

7.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Merhaba,
    Peki 120 küsür milyar doları neden sattılar? Madem kurun yükselişinden korkmuyorlardı...
    Kurtarilmasi gerekenler vardi. Kurtarildi.

8. Düşük faiz - yüksek faiz vs bir ekonominin ancak ''fine tune'' ince ayarı için kullanılabilen bir enstrüman.

Faizi indirsek- kaldırsak ; yarın , eğitim seviyemiz artıp , katmadeğerli , ihracata yönelik yatırım yapmak için yatırımcılar kuyruğa mı girecek ?...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 782/1002 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •