İşverene sigorta prim desteği vergi indirimi ile birlikte asgari ücret net 4000tl.hayırlı olsun.
İşverene sigorta prim desteği vergi indirimi ile birlikte asgari ücret net 4000tl.hayırlı olsun.
Sabah Sabah niye basıyorlar...
Asgari ücrete %50 zam vermek enflasyonu %20 açıklayan bu adamlar için tamamen seçim yatırımı anlamına gelir. Ancak asgari ücrete gelecek her zam en kısa zamanda enflasyon olarak döner. Enflasyondan çıkış için iyi bir program olmalı ki bu sarmaldan çıkalım. Ama buna hiç umudum yok.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Bu arada endeks 57 cente gitmez yazısı değil bu. Şu anki karlar ile zor diyorum. Fakat, şirket karlarının da azalma ihtimaline neden olacak gelişmeler ortaya çıkarsa elbette 57 cent'e de gider 25 cent'e de. Nedir onlar;
1- Herhangi bir nedenle iç veya dış savaş durumunun oluşması
2- Türkiye'nin amabargo altına girmesi, ABD ile soğuk çatışma durumu oluşması
3- AB ile serbest ticaret anlaşmasından çıkartılmamız
4- Bankacılık krizi oluşması
5- Reel piyasa faizlerinin iş yapılamayacak kadar yükselmesi
6- Seçimlerin yapılmaması, adil olmaması veya sonuçların tanınmaması. Özetle, demokrasinin rafa kaldırılması
Bunların herhangi birinin oluşması 57 cente veya mevcut seviyemizin altında bir yere götürebilir endeksi
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Biraz saçma olacak ama viob hakkında nereden bilgi sahibi olabilirim?
Yer İmleri