Sayfa 86/805 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon
Arama sonucu : 6434 madde; 681 - 688 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Patronlar beraber hareket etse Haci Murati Yk baskanligindan almazlardi . Arada bozukluk oldugu icin gittiler Bunak Zeko getirildi sus bitkisi niyetine. Ben ortaklarin beraber ettigi gorusune katilmiyorum, haci yaptigi islemlerle bi dumenler cevirdi bileti kesildi . Simdi geri daha guclu donmenin planini yapiodur . Altin yumurtlayan tavuk burasi ,bedavaya sirket kolay kolay birakir mi

2. https://www.borsagundem.com/piyasa-e...se-detay/TKFEN

2007 halka arz fiyatının yarısında bile değiliz....

1.61.$

3.  Alıntı Originally Posted by atakan-bjk Yazıyı Oku
    akşama 18.20 üstü kapatabilirse çok güzel olur...

Tav . Thy . şişe . Sırayla güzel gittiler son iki haftada.....

Bist 30 dan sıra teneke ye mi geldi yoksam.....
    .
    Sayın tahta yapıcı abimiz iki gün geriden geliyor hızıma yetişemiyor.

Olsun geç olsun rakamlar yukarı devam etsin sorun yok bekliyoruz zaten.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez . yatırım tavsiyesi icermez....KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Patronlar beraber hareket etse Haci Murati Yk baskanligindan almazlardi . Arada bozukluk oldugu icin gittiler Bunak Zeko getirildi sus bitkisi niyetine. Ben ortaklarin beraber ettigi gorusune katilmiyorum, haci yaptigi islemlerle bi dumenler cevirdi bileti kesildi . Simdi geri daha guclu donmenin planini yapiodur . Altin yumurtlayan tavuk burasi ,bedavaya sirket kolay kolay birakir mi
    Kavga-döğüş-sorun olsa EYLEMde olur. kızan hisse alır, hisse satar, kar ister, gerekirse mahkemeye gider. Berkerler gökyiğitlerden daha güçlü, UZAN adı yeter. Damat zeki bir adam değil ayrıca agzından kaçırdığı çok şeyler var, şirket yönetmeyi bilse tekzeni batırmazdı ibiş...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    https://www.guneygazetesi.com/

Telefonla konuştuk yeni sürmanşet çekmişler.....Kapıcı sıra sanada ge-le-cek...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    https://www.guneygazetesi.com/haber/...-vazgecti.html

Mersin’in orta yerinde polipropilen tesisi kurmak isteyen şirketler grubu, yargıdan gelen iptal kararları üzerine projeden vazgeçti. Tekfen, Mersin kamuoyunun karşı çıktığı projeyi gündeminden çıkardığını Kamu Aydınlatma Platformuna bildirdi.

Tekfen Holding, bağlı kuruluşlarından Toros Tarım Sanayi A.Şâ€™ye ait olan arazide polipropilen tesisi kurmak için proje hazırlamış, Mersin kamuoyu şehrin göbeğinde böylesi bir kimyasal tesis kurulmasına karşı çıkmıştı.

Çok sayıda sivil toplum örgütünün müdahil olduğu davaya bakan yerel idare mahkemesinin ÇED raporunun iptali yönünde karar vermesinin ardından Danıştay da Mersin kamuoyunun hassasiyetlerini dikkate almış ve iptal kararını onamış, itiraz yolunu kapatmıştı.

Tekfen, söz konusu mahkeme kararları nedeniyle Karaduvar Mahallesinde kimyasal tesis kurma projesinden vazgeçtiğini Kamu Aydınlatma Platformuna resmen bildirdi.

Grubun bildirim yazısında, idare mahkemesi ile Danıştay’ın kararı hatırlatıldı ve “Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (Toros Tarım) hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya Sanayi A.Ş. tarafından Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması planlanan bir polipropilen üretim tesisi için yapılan proje çalışmalarına devam edilmemesine karar verilmiştir†denildi. (Haber Merkezi)

BENİM ADIMI YAZMAMIŞ İBİŞLER:....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Maxi CEYNAK patronu Ali AVCI nın mail adresini bul, gel çök şu araziye diye mail atalım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Mersinde bu haberden sonra başta büyükşehir belediyesi olmak üzere KONTEYNER LİMANI isteyenler bastırır inşallah. ya tekfen yapacak yada birileri oraya çökecek.

Sayfa 86/805 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •