Umarım olur.. Yanında stop şelalesi de olursa tadından yenmez..![]()
Umarım olur.. Yanında stop şelalesi de olursa tadından yenmez..![]()
Halk TV'de yayınlanan Açıkça programının konuğu olan siyaset bilimci Özgün Emre Koç,
Yoksulluğun derinleşmesinin ve krizin her geçen gün yurttaşların hayatını zorlaştırmasının, iktidar üzerinde tedirginlik yarattığını belirten Koç, "Süreç 2023'e kadar sürdürülebilir değil" dedi.
İktidarın ekonomide rötuşlar yaparak bahar aylarında seçime gidebileceğini belirten Koç, "Muhalefetin derhal hazırlık yapıp ekonomik planlarını somutlaştırarak anlatması gerekir" ifadelerini kullandı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/video/...abilir-1886737
Sürdürülemez olduğuna katılıyorum. Çoğu ürün grubunda USD 9 üzeri kurun doğrudan etkisini henüz görmedik. Daha Ekim ortası 9 liraydı kur. Özellikle önümüzdeki 3 ayda, Ocak sert olmak üzere, bunu hissedeceğiz gibi duruyor.
Seçime kadar dolarda 15 i gösterip tam seçimden önce 14 e düşürecekler sonrada bak nasıl düşürdük doları diyecek verin bu kardeşinize yetkiyi 35 e çıkarıp 34 e düşüreyim diyecek hülooğğğ
STK-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10.98 bölgesinde kalan yolcularımız da yerini aldığına göre , dolar treni kalkışa yeniden hazır !
![]()
Societe Generale:
-TCMB'den bu yıl veya gelecek yılın başlarında "acil" faiz artırımı bekliyoruz
-TCMB'nin 2022 ilk çeyrekte politika faizini yüzde 19 civarına çıkarmasını bekliyoruz
SG ne diyor böyle ?![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri