Sayfa 792/1002 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. SG flâmaları indirmeye çalışıyor...
    İndiremeyecekler
    İnadına birtane daha dikiyoruz.. Çalışırsa kötü..

2. https://www.instagram.com/p/CWjjgSFo...um=share_sheet

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

3. Link çalışmadı...

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bir de FED in faiz arttırdığını düşünürsek, DXY zaten yükseliş trendine girdi artık, enflasyon+işsizlik+durgunluk=stagflasyon Sn Effendy75. Patlar burası kimse engelleyemez, 40-50 milyar da bulup soksalar değişmez bu tablo. Bazen sanki bilinçli olarak bir krize koşar adım gitmeye çalıştıklarını düşünmeye başladım, sebepler malum..
    denklem çok bozuk esasında sn. üstat..

pekçok olası senaryo mümkün. maalesef hiçbirisi de pek olumlu değil..
    ytd..

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Societe Generale:
    -TCMB'den bu yıl veya gelecek yılın başlarında "acil" faiz artırımı bekliyoruz
    -TCMB'nin 2022 ilk çeyrekte politika faizini yüzde 19 civarına çıkarmasını bekliyoruz

SG ne diyor böyle ?
    yüzde 19 zaten indirim öncesi faizdi.. bir sonraki fiyatlamada yüzde 29'lara getirmek zorunda kalacaklar faizi..
    ytd..

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Societe Generale:
    -TCMB'den bu yıl veya gelecek yılın başlarında "acil" faiz artırımı bekliyoruz
    -TCMB'nin 2022 ilk çeyrekte politika faizini yüzde 19 civarına çıkarmasını bekliyoruz

SG ne diyor böyle ?
    Çok bekleriniz SG

Kabine Erdoğan başkanlığında toplandı , toplantı sonrasına açıklama bekleniyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    10.98 bölgesinde kalan yolcularımız da yerini aldığına göre , dolar treni kalkışa yeniden hazır !

borsa daki ereksyion da dewam ediyor peki dolar düzeltme yaparsa borsa da düzeltir mi?

Sayfa 792/1002 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •