Erdoğan: Çalışanlarımızı fiyat artışlarına karşı koruma politikamızı asgari ücrette de sürdüreceğiz
Her şeye zam döngüsü tam gaz...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kurdaki yükselişi bahane ederek fahiş fiyat artışları yapan fırsatçılara göz açtırmayacağız.
perakendecilere de yine sopa yolda diye anladım ben...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Dolar sabah 10.96' yı gördü, az önce ise 11.48, yaklaşık gün içinde %5.5' luk bir marj...
Normalde dolar trade etmekten nefret ederim ama, bu marjları birçok U30 kağıdında yakalayamıyorum...
O yüzden dolar trade etmeye başladım...
Akşam seansının olmaması büyük dezavantaj tabi...
Allah şifa versin, iyice kaybetti aklını. Allah sonumuzu hayretsin.
eğer şu anda yaptığın doğruysa neden 20 yıl bekledin..neden 20 yıl boyunca hormonlu byüme ile insanların gözünü boyadın.. şimdi "ekonomik kurtuluş savaşı veriyoruz" diyorsun bunun ne kadar komik olduğunun farkındamısın ?? 20 yıl her şeye sen karar vermişsn şimdi beceriksizlikleri kurtuluş savaşı olarak nitelendiriyorsun..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
ne konuşursa konuşsun, dolar yukarı gidiyor..
Oy vermeye devam.. DOLAR 42 TL..de , bekleriz..
2018 de 7 leri gördükten sonra 1 sene boyunca dolar long olanlar cehennem azabı yaşamıştı, dolar 5 lere kadar gerilemişti..
şimdi tarih tekerrür edecek mi? bence zor, 2018 den çok farklı, daha batık bir ekonomi var, rezerv yok, seçimler yaklaşıyor.. doların belli seviyeleri aşağı kıramadan geçirdiği her an konsolidasyonu destekler.. ayrıca fanatik ekonomik görüşler tl den kaçışı özendiriyor..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri