It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Bugün yeni faiz politikası resmen ilan edilmiş oldu. Dolar kuru nasıl olacak bakalım.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim anlamadığım hatasını anlamış ama geri vitese atmadan dövizde kısıtlama ile devam edecek.
Bu kurtuluş savaşında dövizinizi altıninizi bozdurun demedi. Böyle bir önemli savaşta bunu demeyince orda killandım
Bugün kapanışta farklı vadelerde 3/10 TOASO shortladım. Baya gitmiş bir ara shortlayanlar vardı. Hisse TL bazında da dolar da bence enflasyon üzerinde bir hareket yaptı.
12F/K 6-7 PD/DD bence fazla. Bu hafta büyük ihtimalle TOASO elektrikli araba hikayesi düşecek piyasaya oradan millete pazarlayacaklar. Sonra da yatırım yapılacak Fabrika yenilenecek hikayesi ile 2 yıl nadasa alacaklar diye düşünüyorum. 100TL ye kadar parça parça SHORT açmayı düşünüyorum.
Siz ne dersiniz?
dikkatli ol, froto nun geldiği yerleri görüyorsun..bu şirketler kchol'ün parçası her zaman bir hikaye bulunur bunlara..
ayrıca tl bazlı short açıyorsan iki kere düşün 6 ay sonra tl bazlı çok ucuz olabilir, ama short açtığın seviyelerin üstünde olabilir.. pozu taşıyamayabilirsin.. bence riskli bir poz..özellikle dolar artışı sırasında..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri