Erdoğan konuşuyor ;
Erdoğan:
-Türkiye kendi duruşunu korumakta ve ilerletmekte ısrar ettikçe kurulan tuzakların çapı ve sonuçları da artıyor
*Verdiğimiz bu mücadelenin de gerektirdiği fedakarlıkları yapmaktan çekinmedik, çekinmeyeceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Susun reyiz konuşuyor, konuş reyiz
12.31
Düşük faiz yüksek kur dedi dün akşam...
Yüksek kurdan ne anlıyoruz, mesela 12.44 de tepe yapıp 11,30 a doğru süzülmesini mi?
Yoksa, yok artık AA diyeceğimiz bir tepe ve sonrası gelecek olan uzun yatay mı?
Daha Aralık'ta faiz indireceğiz...Şahap Kasım'ın acısını Aralık'ta çıkarır. Kocaman bir aferin alır.
TC Ekonomi Deney Laboratuvarına hoş geldiniz, girmeden önce aklınızı kapı önünde bırakınız kocaman mutlu bir yüz ifadesi takınınız. La lay la la la laaa, lal lal lal lal laaa...(Şirinler musikisi)
Plan şu faiz indirimi bitene kadar kuru artturacaklar ne olursa olsun artık kaça giderse, o noktadan sonra kur yatsya döner nasılsa diye düşünüyorlar sonra düşük faizle bol para dağıtacaklar sonra tekrar faiz arttıtımı ve düşen kur yanına yüksek maaş artışları vs ile seçime gidilecek.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erdoğan : Şimdi var gücümüzle mücadelemizi vereceğiz, önümüzdeki engelleri aşacağız, tuzakları bozacağız ve inşallah hedeflerimize ulaşacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri