“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Bölge konusunu yakında nedenleriyle açıklayacağım yıllardır araştırdığım bir bölgeydi ama gayrimenkul konusuna likit olmaması nedeniyle bir türlü sıcak bakmadığımdan yatırıma girişememiştim ama önümüzde tüm varlıkları sıfırlayabilecek olası bir hiperenflasyon tehlikesine karşı yukarıdaki nedenlerden dolayı konut yatırımına mecburdum
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
yazlığa % 30 daha ekledim..
![]()
Yatırımınız hayırlı olsun. Ancak ; 2019 30 Aralıkta 77500 dolara sattığım dairenin parasını 5,95 den dolar almıştım. Bir kaç kez 7,5 - 8,30 ve 8,70 den al-sat yaptım. En son 8,85 den aldım ve tuttum. Şu an bu para 1200000 oldu. Üst katım geçen hafta 700 bine satıldı. Yani her şey zamanlama ve sabır. Parayla fazla oynamamak lazım. Hepimize temiz ve helal kazanç nasip olsun.
Sn. Ressam, aslında ikiniz de ayni trade i farklı yollardan yapmışsınız. Aynı yere çıkmışsınız.
İkinize de tebrikler.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 kasım da Edremitte 450 ye aldığım daire halen bazı emlakçılarda 430 / 445000 ilanlarda duruyor. Tek tek arayarak ilanları sildiriyorum. Yani ben daireyi alırken 9,30 dan sattığım dolar şimdi 13 tl. Daire halen 450 ediyor. Lokasyon pek iyi değil . Belki ondandır. Ama artık insanlar konuta doydu. İhtiyacı olanda da para yok. Zor günler ..
Yer İmleri