Sayfa 846/1006 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 6,761 - 6,768 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. iyi yakınsaadıı be

ne kadar vadede ?

3.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Hocam bunu zaten borçlanarak bile makineler sayesinde yapıyoruz. Ancak önemli olan $ bazında sürdürülebilir getiri sağlayabilmek. TL bazında her türlü getiri elde ediliyor.
    Buralarda TL illüzyon diye bir özlü söz vardı
    T.C.'de yaşayan herkes bir miktar TL bulundurmak zorundadır. 100% dolar bazlı getirisi olan enstrümana yatırım yapmış olan benim çevremde kimse yok, zaten sözüm buralardan dolar almak istemeyen, mevduatta sıkışmış arkadaşlara yardımcı olabilmek. Risksiz kısa vadeli getiri seçeneklerini masaya yatırmak. Bu krizde de kimse dolarda en tepeyi içerden bilgi almadığı sürece yakalayamayacak.

4. Yakın zamana kadar 100% dolardım. (altın, dolar, euro, coin, abd hisse)

şimdi 97% dolarım. 3% bist'te. Ona da dolar bazlı grafikle bakıyorum gerçi.

Harcamaları kredi kartıyla hallediyorum. Sıfır TL nakit.

ytd

5. Dolarda şu anda tahmin yapmak imkansız, çünkü her şey Tayyip'in iki dudağı arasından çıkacak sözlere bağlı. 14.10 sonrası grafiklerde yok, yani bilinmeyen sularda yüzeceğiz.

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Yakın zamana kadar 100% dolardım. (altın, dolar, euro, coin, abd hisse)

şimdi 97% dolarım. 3% bist'te. Ona da dolar bazlı grafikle bakıyorum gerçi.

Harcamaları kredi kartıyla hallediyorum. Sıfır TL nakit.

ytd
    yaptığınız yatırımların bir kısmında dolar bazlı kayıp mümkün, düzenli dolar bazlı getiri sunan tek enstrüman eurobondlar.

7. normalde dolar yukarı yönde çıkışlarını hızlandırdığında hükümet tepki verirdi. Şimdi vermemelerinin sebebi yaz aylarında yapılacak seçim olabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    Dolarda şu anda tahmin yapmak imkansız, çünkü her şey Tayyip'in iki dudağı arasından çıkacak sözlere bağlı. 14.10 sonrası grafiklerde yok, yani bilinmeyen sularda yüzeceğiz.
    Haklısınız ama büyük bir default riski mevcut TR bonolarında. Daha güvenli olması açısından EM sovereign bond etf almak hem daha az riskli hem de daha likit bir seçenek olabilir.

Sayfa 846/1006 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •