Sayfa 198/617 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon
Arama sonucu : 4930 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Çok guzel bi yorum an itibariyle 176 milyon dolar 113 milyon usd satilan boyanin %50 si geriye 63 milyon usd kaldı nerden baksan pislik kokuyo iste haramzadeler hirsizlar holdingin icinde 4 fabrika poliport .liman .yok şuan bilmem dogrumu anlattik.
    Yok yanlış. Arazileri,Arsaları katmamışsın. Sadece pendik ne kadar yapar?

2.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Pendik ne yapar, ne zaman ne değer katar bilmem ama bildiğim pendik bize duble girdi. Hem polhodan hem enlasyon ve yükselen döviz kurlarından kaybımız katlandı. Ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    O pendik bunlara girdi zamaninda yapilsaydi şimdi ucuza mal edip satilirdi parasida dolarda ikiye katlardı ordan gelecek parayi artık .......neyse

https://www.polisanholding.com/pdf/F...spitRaporu.pdf
    halka arz fiyatı belirlenirken fiyat tespit raporunda tek tek varlıkların degerlemeleri var.
    test etmek için 2016 yılında yuzde 50 si 113 milyon usd ye satılan yani 226 milyon usd eden polisan boyaya baktım. bu raporda halka arz sırasında 209 milyon usd olarak degerlenmiş.

rapor tarihinden bugüne iştirak değişimleri ,poliport yatırım ve kira sözleşmesi ,arsaların gelişimleri dikkate alınarak gerçege yakın bir degerleme yapılabilir.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

5. Dolar bazında pandemi dip fiyatının altında işlem görüyor 23 cent. Tahtacı gönlümüzden geçenleri biliyorsun laik olduğuna kavuşman dileğiyle….

6. Tahta ziyanın elinde adamın keyfi gelince gidecek bu ziyayı dikkate alın patron tahtacı bist yukselisi hepsi boş bu kağidi ziyadan baska kimse götüremez herkes kendi bildigini yapsin yatırim olarak algılamayın.

7. Geçen sene 0,60 centten düşmüş orayı yakalasa 7,5 olması lazım şimdi bu malın sahibi kar mı etti. Ben üç kuruş mal var param kuşa döndü . Bu adam fiyatı yükseltmiyor eline geçiyor. Geçen sene 60 cent şuan 23 cent dolar bazında malın değeri 3 te 1 e inmiş. Millet yürüdü gitti bir etrafına baksın akıl ve ruh sağlığı yerinde mi merak ediyorum.

8. Ben hiçbişeye değil de bu kamil denen arkadaşa sitem ediyorum. Herif yazdı çizdi pazarladı bastı gitti. Böyle adamlara çok dikkat etmek lazım. Ders olsun

Sayfa 198/617 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •