Sayfa 860/1002 İlkİlk ... 360760810850858859860861862870910960 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 6,873 - 6,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mercimekten girdik bulgurdan çıktık, sırada soğan var
    soğanlı mercimekli bulgur pilavı
    vallahada yaranamıyorum..

kahveci mehmet efendi satışları durdurmuş
    çikolatacıalr çikolata satışını durdurmuşlar
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Nerde kalmıştık.!!!!???????
    Venezuela otabanında.!!!!!
    Kendime masallar.!!!!
    Yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.!!!
    Musallat başımızdan bir şekil gitmeden Dolarda olup Dolarını 5 li çetenin yol, köprü, tünel parası ödensin diye heba eden kendi bilir. Bugüne kadar yok 10 olmaz yok 11 olmaz yok 12 olmaz diyen nice ekonomist kılıklı oluşum yanıldı yada insanları yanıltmak için elinden geleni yaptı. Bu saat ten sonra Dolar al sat yapıp indiragangi yapacağını sanan kişiler bence iyice düşünsün ama unutmasın ekonomist olduğunu söyleyen zat bu bir kurtuluş savaşıdır dedi o halde demek ki savaşta herşey mübahtır !... Ben ortada savaş mavaş görmüyorum ve en iyi Dolar cepteki Dolardır diyorum. Herkese mutlu huzurlu günler dileği ile...

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kahveci mehmet efendi satışları durdurmuş
    çikolatacıalr çikolata satışını durdurmuşlar

üstad bunlar dölarla toptan maliyetlenip perakende TL satan şirketler bildiğim kadarıyla. şimdi bu satış durdurma mevzuu tl maliyetlenip tl perakende satana yansır mı? yansırsa sonumuz ne olur onları da dinlemek isteriz, syg

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Zaten muhalefet gerçek anlamda erken seçim istemiyor.
    Sadece iktidarı sıkıştırmak ve yıpratmak için erken seçim söylemlerine ağırlık veriyor.
    İktidarın sebep olduğu bu sürecin tamamlanması ve sonuçlarının ortaya çıkması muhalefet açısından daha avantajlı bir durum.
    haklısın sevgili forumdaşım işte o yüzden dile getirmem diyorum çünki tamamen iflası çekmeden son çıkışları
    mualefete hodri meydan hadi gidiyoruz (sizin talebinizle erken secime) dahi dedirtmemek gerekir
    biliyorsun bunların en iyi yaptıkları şey mıctıktan sonra çok güzel sıvamaları
    bu sefer sıvamalarına müsade etmemek

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Musallat başımızdan bir şekil gitmeden Dolarda olup Dolarını 5 li çetenin yol, köprü, tünel parası ödensin diye heba eden kendi bilir. Bugüne kadar yok 10 olmaz yok 11 olmaz yok 12 olmaz diyen nice ekonomist kılıklı oluşum yanıldı yada insanları yanıltmak için elinden geleni yaptı. Bu saat ten sonra Dolar al sat yapıp indiragangi yapacağını sanan kişiler bence iyice düşünsün ama unutmasın ekonomist olduğunu söyleyen zat bu bir kurtuluş savaşıdır dedi o halde demek ki savaşta herşey mübahtır !... Ben ortada savaş mavaş görmüyorum ve en iyi Dolar cepteki Dolardır diyorum. Herkese mutlu huzurlu günler dileği ile...
    Slm Umutabi.!!!
    Saygılar.!!!!
    Aziz Nesin büyügümüzüde saygıyla anıyoruz.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

https://m.youtube.com/watch?v=CPhrpphP130

tavuk toplumu Toplumu yönlendirme tekniği.!!!
    kendime masallar.!!
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Slm Umutabi.!!!
    Saygılar.!!!!
    Aziz Nesin büyügümüzüde saygıyla anıyoruz.!!!
    Saygılar bizden...

Sayfa 860/1002 İlkİlk ... 360760810850858859860861862870910960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •