Sayfa 769/1002 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,145 - 6,152 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Hayir yarin ki fiyatlar bugun saat 22.00 de gelir
    gecen hafta da iki kez o saatte sitede sikinti olunca bilg gectim firmaya
    merak etmeyin, benim gibi saat 22yi bekleyiniz
    Fiyatlar gelmiş ama yabancı fonların bazıları 9 larda getirirken bazıları 1 lerde getirmiş sebebi nedir acaba?

2.  Alıntı Originally Posted by azizlight Yazıyı Oku
    Fiyatlar gelmiş ama yabancı fonların bazıları 9 larda getirirken bazıları 1 lerde getirmiş sebebi nedir acaba?
    Onlar dünkü fiyatlar, güncellenmediler.

3. Bendeki is yabanci fonlar 7 adet var
    Hepsi 23.11 guncellememis.
    En yuksek %,9.44 tge tdg %7.84
    Bizimkileri hesaplayamamislar daha
    Ipj,ıjp,ıpv,ıjz,tmg,ıjc
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Onlar dünkü fiyatlar, güncellenmediler.
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    %25 osd ve %25 nzh'lerimi satarak. ija ve rpd miktarlarımı %50'ye çıkardım bugün. üç basit gerekçem var, birincisi bu fonlar aktif yönetildiğinden bir çeşit ekonomik çöküş gerçekleşir de biste büyük düşüş gelirse(allah korusun ama ben öyle hissediyorum) durumu kurtarma potasiyelleri var, ikincisi reyiz geri vites yaptığı diğer zamanlardaki gibi kendi saklanıp lütfü elvana faizi düşürmekten vazgeçtik dedirtirse döviz düşüşünden etkilenme olasılıkları yok, üçüncüsü 3 adet dolar viopum olduğundan liramın erimesi kaygım da yok. dolar/tl'nin her bir lira artışında 1 dolar viopu eklemek hem lirayı korumanın hem de dövizin çakıldığı acil bir senaryoda kaçmanın tek yolu gibi görünüyor.
    KRF de fena durmuyor. Dolar/tl nin düştüğü zamanlarda değer kaybetmemiş.

5. Bugün biraz araştırma yaptım. Çok risk almamak için TI7 veya OPB almak istiyorum . İkisinin arasında kaldım. Sn. yuji ve diğer fon işlerine kafa yoran genç arkadaşlardan tavsiye ( sorumluluk bana ait ) bekliyorum.

6. İs altin fonu Tta da %6.98

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Arkadaşlar elimdeki YZG gümüş fonunu bugün 10:00'da satış talimatı verdiğimde hangi günkü fiyattan satılıyor?

Sitesinde açıklama şu şekilde ama anlamadım:
    ''Yatırımcıların yurtiçi ve yurtdışı piyasaların açık olduğu günlerde saat 13:30'a (yarım günlerde 10:30'a) kadar katılma payı alım talimatları talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada bulunacak fiyat üzerinden ertesi gün, satım ise üç işgünü sonra yerine getirilir.''

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    KRF de fena durmuyor. Dolar/tl nin düştüğü zamanlarda değer kaybetmemiş.
    krf neyse de bende KRC de var krf ın yanının... yarın ne açıklayacak bakalım . NZH , OSD nin yanında riski dağıtmak içün zamanında eklemiştik... son zamanlarsa volatilitesi uçtu krc nin feci....
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 769/1002 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •