Sayfa 39/1001 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    haberturku izliyorum... çok komik ve eğlenceli..
    normalde izlemiyordum bunları da açıp bakasım geldi... palyaço ya resmen
    Onur Erim değilmi, yönetime akıl verenlerden biri bu belli ki net rakamları ve planı aynen açıkladı.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Kur için geniş bir analiz yaptım aşağıda okuyabilirsiniz. Yorumunuz olursa beklerim

https://www.hisse.net/topluluk/showt...05#post5635005
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

3. Adam 13.50 tepe diyor doların reel kuru buymuş, merkez ordan müdahale etmişti .

4. haberturkte onur erım dıye bırı var seyredın abı....adam doları vatandas bozdun borsaya gırsın dıyo ooof
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

5.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    haberturkte onur erım dıye bırı var seyredın abı....adam doları vatandas bozdun borsaya gırsın dıyo ooof
    Öyle ama hükümetin planı da buymuş adam onu söylüyor, reel kurun olması gereken değer 13.5 tl diyor zaten istenen kur buymuş. Buraya kadar serbest bırakmalarıda bundan demekki. Bu adamın danışmanlardan biri olma olasılığu yüksek.

6. Nage, ekonomi-kur konuşuyor...1 dk dayanamadım
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7. Bütün ekonomik modeller 13.50 gösterdiğine göre adil kuru, olaysız dağılabiliriz artık... onur erim öyle buyurdu, ben geceyi burda kapayayım en iyisi...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    belediye başkanıyken melih gökçek'in basın danışmanıymış.daha fazlasını bilmeye gerek yok

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Bütün ekonomik modeller 13.50 gösterdiğine göre adil kuru, olaysız dağılabiliriz artık... onur erim öyle buyurdu, ben geceyi burda kapayayım en iyisi...

Sayfa 39/1001 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •