Sayfa 957/1020 İlkİlk ... 4578579079479559569579589599671007 ... SonSon
Arama sonucu : 8154 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Tek başıma

1. Tek abi stopunu revize ettin mi yoksa 1750 devam ediyor mu
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tek abi stopunu revize ettin mi yoksa 1750 devam ediyor mu
    Teşekkürler abi, BİST 100'de bugün gerçekleşecek kapanış altında üç günlük kapanış stopum.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hiç canını sıkma, bu işler büüüle
    sen alınca diğer tahtalar da gitmeyebilür. Bugün 4.64 den hulk aldım, kâr amacım yok, yükseleceğini falan düşündüğümden almadım.
    baktım 30 cente düşmüş,sipekisi belli ki paraya sıkışmış veriyor malı gelene geçene döşüyor. hayır olur belki diye aldım
    Bu bbva daki ispanyollar yoncaya 1.2 dolar veriyormuş haberi çıktı, 30 sente halkbankı alsalar daha çok kâr etmezler mi abi
    Nasip bu işler tek abi, bugün hulkun sipekisinin eli bollaşmış olmalı, tahtada ki tüm malı süpürüyor. bende 4.90 dan verdim malımı. İkimizinde işi görüldü, hem hayır işledik hemde bi gün de yüzde 4 kazandık.
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Nasip bu işler tek abi, bugün hulkun sipekisinin eli bollaşmış olmalı, tahtada ki tüm malı süpürüyor. bende 4.90 dan verdim malımı. İkimizinde işi görüldü, hem hayır işledik hemde bi gün de yüzde 4 kazandık.
    Hayırlı olsun abi. Ben beş aydır bekliyorum EKGYO'da, beklemeye alışkınım. Birine kırk gün bekle denilirse bekçi olurmuş!

5. Tekkeyi bekleyen çorbayı içer, diye eskiler borsada bir söz bulmuşlar
    tek abi o sözden yola çıkarak belki bir umut ışığı doğar.
    Birde şüüüle bi söz var,
    Kırkgün daban eti bi gün av eti, der avcılar
    Belki sizin daban eti süresi uzun sürüyordur tek abi

Sağlık olsun da gerisi önemli değil tek abi
    Borsa kurulalı belkide 30 yıl olmuştur, yıllardır borsada fırsatlar hiç bitmiyor

Hakkaten bu borsa kurulalı kaç yıl olmuştur tek abi
    Hamdım Piştim Yandım

"Dünyanın ilk borsasının Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde olduğunu biliyor muydunuz? Günümüzden yaklaşık 1750 yıl önce inşa edilen Aizanoi binasında hem borsa işlemleri yapılmış, hem Roma İmparatoru Dioeletianus'un enflasyonla mücadele amacıyla hazırladığı mal satış bedelleri taş bloklar üzerinde duyurulmuştur." http://www.kutbo.org.tr/D%C3%BCnyan%...6/Default.aspx

Abi, aslında forumca Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesine gitsek hem oraları gezsek hem dünyanın o ilk borsasında incelemelerde bulunsak biz nerede hata ediyoruz öğrensek.

Çavdarhisarlı bilge borsacı.

Sayfa 957/1020 İlkİlk ... 4578579079479559569579589599671007 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •