Sayfa 779/1002 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by SAW Yazıyı Oku
    Bende aynı kanıdayım, o sebeple ekleme yapacağım. Birde böyle belirsiz bir ortam varken +3 valörlü fonu satarken çok zorlanıyorum. 1 saat sonrasını tahmin edemiyorken +3 gün sonra nasıl helalleşeceğiz kimbilir.
    Zorlanılacak kısım satış sonrası paranın üç gün sonra hesaba geçmesi. Yoksa öğleden önce satış verdiğiniz takdirde diğer fonlar gibi aynı gün satılıyor. Eğer fon iyi getiriyorsa bence üç gün beklemeye değer.

Garanti portfoy bu saat oldu hala 11 fonu TEFAS ta gosteremedi tebrikler..

yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Zorlanılacak kısım satış sonrası paranın üç gün sonra hesaba geçmesi. Yoksa öğleden önce satış verdiğiniz takdirde diğer fonlar gibi aynı gün satılıyor. Eğer fon iyi getiriyorsa bence üç gün beklemeye değer.
    Halen çözememişim ben bu işi; +3 valörde öğleden önce satış emri verdiğimizde +3 gün sonraki oluşacak fiyattan satıyor diye biliyorum, yanlış biliyorum sizin söylediğinize göre...
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

4. Tkf dünkü tabloya göre +2 gelmesi gerekirken tabi tahmini eksi gelmesini nasıl açıklarsınız?

5. Yuuuh bee. AES ede satış verdim. Hesaba geçişi 1 Aralık gösteriyor. Utanmasa parayı 1 sene ben kullanayım yazacak. Saygılar

6.  Alıntı Originally Posted by SAW Yazıyı Oku
    Halen çözememişim ben bu işi; +3 valörde öğleden önce satış emri verdiğimizde +3 gün sonraki oluşacak fiyattan satıyor diye biliyorum, yanlış biliyorum sizin söylediğinize göre...
    Saw bildiğim kadarı ile siz bu forumun en eski üyelerindensiniz. Ama sizi burada ilk kez görüyorum. Fon olayına yeni mi başladınız? Y

7. 13.30 dan oncemi verdin 30.11 sali gecmesi lazim.cuma gunu yarim gun
     Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Yuuuh bee. AES ede satış verdim. Hesaba geçişi 1 Aralık gösteriyor. Utanmasa parayı 1 sene ben kullanayım yazacak. Saygılar
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Yuuuh bee. AES ede satış verdim. Hesaba geçişi 1 Aralık gösteriyor. Utanmasa parayı 1 sene ben kullanayım yazacak. Saygılar
    Bana da ilginç geldi. +3 satış valoru var da; sanırım araya Perş, cuma ve hafta sonu tatilleri nedeniyle böyle bir durum oluşmuş ama gerçekten can sıkıcı

Sayfa 779/1002 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •