Sayfa 873/1006 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 6,977 - 6,984 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Hayat keşke bu kadar kolay olsa:-)
    4 işlem bilen herkes yapabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    4 işlem bilen herkes yapabilir.
    Evini, arabanı, telefonunu ve hatta cep telini satıp, söylediğin işlemleri aç o zaman:-)

Kar oranları iyi duruyor, tutarsa tabi.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. yapıyoruz ki söylüyoruz.

Stopaj ne alemde.???
    Kılçıklı kılçıksız oranlar ne alemde??
    Bankalardan taze oran alan arkadaş varmı?
    Kendime masallar.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bist te yatırım yapılabilecek olsun olsun 15 hadi diyelim 20 hisse var. Ytd.

Gerisi manipulatörlerin oyuncağı ve inanın manipülatörler zarar etmiyor:-)

Şu 1-2 ayda temettü bile ciddi oranda eridi, devalüe oldu.
    Sizin yatırım kriterlerinize göre 15 olur bana göre 100 olur. Ama dediğim gibi enflasyonu yenecek portföylerde hisse senedi mutlaka olmak zorunda. Ben yıllardır bu şekilde yatırım yaparım. Enflasyon önden gitse de doğru hisse seçimleri mutlaka gelir o farkı kapatır.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    yapıyoruz ki söylüyoruz.
    Kolay gelsin, şansın bol olsun.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Sizin yatırım kriterlerinize göre 15 olur bana göre 100 olur. Ama dediğim gibi enflasyonu yenecek portföylerde hisse senedi mutlaka olmak zorunda. Ben yıllardır bu şekilde yatırım yaparım. Enflasyon önden gitse de doğru hisse seçimleri mutlaka gelir o farkı kapatır.
    Bazen biri bazende diğeri öne geçer ama uzun vade de hemen hemen aynı getiriyi elde edersiniz. Yaklaşık 40 yıllık gözlemimdir:-)

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Hiperenflasyon döviz girdabında ne şirket ayakta kalır .!!
    Nede Bankalar.!!!
    Stagflasyon ortamında hepsine yakını rahmetli olur.!!!
    Beleşe para dönemi bitti.!!
    Tüm ezberler bozulacak.!!!
    Fiziki döviz ve altın yani cepteki olanlar paçayı kurtaracak.!!
    Kendime masallar.!!!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 873/1006 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •