Sayfa 890/1002 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Soyle bir sosyal medyada gezindim de aman Allah im. Twitter uzerinden bir kurtulus savasi veriliyor. Bilemiyorum İbrahim. Ne gunahimiz vardi da bu yuzyilda yasiyoruz. Ne bileyim yahu cilali tas devri vs bile olurdu yani.
    Ülkenin sosyal ve mental yapısını gösteriyor maalesef... Bunu kendi çapımda muhafazakar biri olarak söylüyorum... Gerçi karşı cenahın da bunlardan farkı yok, onlar da inanç düşmanlığı ile bizi bu günlere mahkum ettiler...

Olan bitenin tek sebebi matematiğe bilime aykırı hareket etmek iken maalesef bu arkadaşlar bunu görebilecek durumda değiller...

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Temizelin yerine Kemal Dervişi getirmiştir,onun programını uyguladı iktidar ilk zamanlar yani hazıra konmuştur,
    Bugun de Kemal Derviş gibi isin ustasi bir bilim adami bulunabilir.

Ancak, bunlara caldirtmaz, yani IMF ne dusunurse, o gelen de ayni tavirda olur.

O yuzden, ulkenin kurtulma sansi sifir.

Ancak, bundan boyle bunlarin bir daha iktidar olma sansi, sonsuza kadar sifir.

Adama faizi indirme diyorsun, " eline almis gavurun kilicini, saldiriyor " diyor.

Bu donemin tek karli tarafi, milletin hic yoksa bir kismi, bu zavalli zihniyeti tanimis oldu.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bugun de Kemal Derviş gibi isin ustasi bir bilim adami bulunabilir.

Ancak, bunlara caldirtmaz, yani IMF ne dusunurse, o gelen de ayni tavirda olur.

O yuzden, ulkenin kurtulma sansi sifir.

Ancak, bundan boyle bunlarin bir daha iktidar olma sansi, sonsuza kadar sifir.

Adama faizi indirme diyorsun, " eline almis gavurun kilicini, saldiriyor " diyor.

Bu donemin tek karli tarafi, milletin hic yoksa bir kismi, bu zavalli zihniyeti tanimis oldu.
    Bu ülkenin bu durama gelmesindeki Kemal Derviş milatın başlangıcıdır.!!
    Unakıtan, Ali Babacan, İngiliz Mehmet ve diğerleri aynı ekolden dir.!!!
    Kral ÇIPLAK tır.!!!
    Kendime masallar.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Flâmaya dönme Baktıkça daralıyorum

Katar out bae in.. Yazık
    maalesef her ikisi de "in"..kelepir mala talep yüksek...

şeyin, faize gitmeden durulması ciddi bir örtülü satışın işareti bana göre..tabii bunların üzerine giden yok memlekette..muhalefet sadece kürsüden atıp tutuyor..millet deseniz vur-kaç, al-sat ve geçim derdinde...

şu saatten sonra seçim 2023'e kalırsa kalsın yaklaşımı çok yanlış..
    ytd..

5. hah şöyle akıllı ol şey efendi ayı bey diyeceksin bundan sonra şeeyyy
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6. Şahlanma dönemine girdik.

Şaap demir yumruğunu vurdu.

12.27

N'oldu dolarcılar sus pus oldunuz?

Süheyl Batum'u da unutmamak lazım gaya abey. Çok çetin cevizdi adamı harcadılar resmen. Özellikle ergenekon dönemi, korkudan gık diyemeyen genelkurmayı, askerleri vs. yerden yere vurduğu bir konuşma vardı ki ayakta alkışlanmalıktı. Sonra panik oldu yönetim adamı darbe çığırtkanı ilan eden ve her fırsattan maduriyet emaresi çıkarmaya çalışan akp ye yem olarak sundular. Velhasıl kelam nizamül intizam, bu cehape den cacık olmaz.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bunların tamamını toplasanız, bir Deniz Baykal mikrobu etmez ama, Zekeriya Temizel gibi adamlarla da çalışmıştır.

8. tahminimden çok şey geldi galiba 12 altına basacaklar şeyi
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 890/1002 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •