-

Originally Posted by
Moruk
Abi bu İzmir karşıyaka alaybey mi
Tersanelerin ora
Askeri tersaneler
Hayır, konya da özel bir değirmen.
-

Originally Posted by
rxpu
İçinde yüklü banknot bulunan bir özel uçağı Londra'ya uçmak için havalandıktan sonra F16'ların yere indirdiği söyleniyor.
Çok spekülatif ve sansasyonel olduğu için doğru olup olmadığını teyit etmek çok güç.
Şu kadarını sorayım; yine mi aynı adam?
Malum, Ağustos 2018 de benzer bir durum yaşanmıştı..
-

Originally Posted by
cefaks
maliye bakanlığı dövizde spekülasyon yapanlara karşı çok şiddetli hareket etmeye karar vermiş.

muhtekirler hakkında
haber aldığımıza göre maliye vekaleti borsada spekülasyon yaparak ingiliz lirasını fırlatan eşhasa (şahıslara) karşı şiddetli hareket etmeye karar vermiştir.
25 kasım 1925
-

Originally Posted by
Sugosu82
Hayır, konya da özel bir değirmen.
Teşekkür ederim
-

Originally Posted by
effendy75
Şu kadarını sorayım; yine mi aynı adam?
Malum, Ağustos 2018 de benzer bir durum yaşanmıştı..
2016'da da benzer bir haber var ama bu aynı kişi mi bilmiyorum. Teyit etmek zor.
-
Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben ve banka genel müdürleri yarın bir araya gelecek. Toplantının öğleden sonra yapılacağı öğrenildi
-

Originally Posted by
Moruk
Teşekkür ederim
Rica ederim. Konya unu 1. Kalitedir bu piyasada.
Hatta evde eşleri ekmek , börek vs unlu şeyler yapanlar ova1 ya da hekimoğulları marka un alsın.. metrolarda satılıyor. Ev için daha iyisi yok marketlerde..
-

Originally Posted by
rxpu
Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben ve banka genel müdürleri yarın bir araya gelecek. Toplantının öğleden sonra yapılacağı öğrenildi

Originally Posted by
rxpu
2016'da da benzer bir haber var ama bu aynı kişi mi bilmiyorum. Teyit etmek zor.
Anladım, eywallah..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri