Sayfa 77/1001 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. mustafa kemal gibi omurgalı bir siyasi gelmedi gelmeyecek...

şu günleri görseydi ne derdi...

ülkeni arkadan vurmaya çalıştığı adam dediğin adamın parasına muhtac kalıcaksın...

aç kalırdı yine kendini böyle rezil etmezdi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Hangi nuri, nuri alço mu?
    Şu, PARÇALA BEHÇETTE oynayan değil...gerçi o da işin HOCASI ama branşı farklı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    endeks nerede GARAN nerede? geçen gün 176.000 bist100 12,54 gören GARAN şu an 183.000 bist100 de 11,80...

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Hangi nuri, nuri alço mu?
    ali senin esprilerin olmasa forum da hiç çekilmiyor

alço nuri gazozlara hap atardı hatunu ağına düşürmek için, sevgen nuri hedefleri hep daha yukarı çekerek shortçuların aklını alıyo

5.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Bugün Holdinglerin günü olabilir mi ???

Olursa KCHOL 31 liraları görür mü ???
    Sen boşa yazmazsın ama altını doldursan ve bizde bir yorumu alsak.
    Son dönemin en iyi trade önerileri sende.

6. selamun aleyküm dostlar nasılsınız

REİS pes mi etti short işinden

7.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Elbette o donemlerin birinci sorumlusu en tepedeki yetkili olan Erdogandir.....

Benim ittiraz ettigim husus kamuoyuda o donemin hala bir basari olarak gorulmesi ve bu basarinin Kemal Dervis ve Ali Babacanin hanesine yazilmasidir.
    2002-2007 dönemi en başarılı dönemdir. biraz da asker korkusu ve kendini ispat dönemidir. önceki hükümetin acı ilacı içirmesi ve derviş planı da en önemli dayanak noktasıdır..emeklilik sistemi bile 99 da, deprem sonrasında değişti..o hengamede aradan çıkardılar...10 adımın 7-8 i doğruydu ilk dönemde.

2007-2012 arası, ilk dönemin başarıları ile idare edildi...10 adımın 4-5 i doğruydu.

2012-1017 arası, kazanımların hemen hepsi geri vrildi. 10 adımda belki 1-2 doğru vardır.

Veee, başkanlık sistemi sonrası..10 adımın hepsi yanlış..tam bir delilik dönemi.

Mehmet şimşek i hiç sevmem, emekçi düşmanıydı, attığı her adımı küreselcilerin isteği doğrultusunda attı(hemen tüm küreselciler emekçi düşmanıdır zaten)...ama işi bilen, en azından akıllı mantıklı biriydi.

Babacan ise, günahları olsa da, ilk bayrak kaldıranlardan biriydi...sonuçta yanlış yolda ilerlendiğini, yanlıştan dönülmesi gerektiğini söylüyordu..bunun için de uzaklaştırıldı zaten.

Önce yemeyen-çalmayan, yiyene-çalana da itiraz edenler uzaklaştırıldı(adüllatif şener gibiler).. sonra makul-mantıklı insanlar ya susturuldu ya da uzaklaştırıldı...sonra da yiyici tayfa ile kol kola girilerek ülke talan edilmeye başlandı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ali senin esprilerin olmasa forum da hiç çekilmiyor

alço nuri gazozlara hap atardı hatunu ağına düşürmek için, sevgen nuri hedefleri hep daha yukarı çekerek shortçuların aklını alıyo
    yahu kara kaşım, kara gözüm, kara kemalim...nuri iyi hoş çocuktur dedim hep, sevimlidir..ama başarılı biri de değildir benim gözümde...forumda ara ara gündem yapılıyor, şunu bunu dedi diye, ben de o yüzden takılıyorum.

ha, gerçeten başarılı kim var dersen, o da çok fazla yok...forumda bile daha başarılı arkadaşlar var...bir ara ışık kariyeri-hitabeti ile beni de etkiemişti..ama o da ilk 1 yıl sonrası, son 3-4 yıldır sürekli zıçıyor...hatta en başarısızlardan, o da forumda çok tutulur mesela.

hatta bunların dolartl 7 lerden 5 lere gevşerken..milletle nasıl dalga geçtikeerini hatırlarım...a-para daki programlarında..hehehe, kih kih...npacan bu dolarları, faiz orada, yazık günah, hem ana paran eriyor, hem faizden zarar ediyorsun..millete salak muamelesi yaptılar çok, bir aptal mısınız demedikleri kalmıştı dolar alanlara...gördük sonucu..o oldu, bu oldu...demek ki vatandaş ışık gibi wall street de dolaşmış büyük uzmanlardan.daha öngörülü çıktı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 77/1001 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •