Sayfa 928/1002 İlkİlk ... 428828878918926927928929930938978 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 7,417 - 7,424 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

İktidar partisinin profiline bir örnek....
    kendileri neyse yalaka takımı aynı farklı birşey beklemek yanlış olurdu

2.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    sanki birileri 12-13 lerden satip cok alttan alacak gibi hareketler oluyor.
    12 altı bu konjonktür de zor gözüküyor olsa bile kısa süreli sarkma sayılacaktır
    aralık ayı ppk pas gecılse bile fed var

3. Dün bi benzinliğe gittim, son iki zamda gidip geldiğine değmez deyip gitmemiştim, bu sefer fulliyeyim dedim, sıra bana geldi pompacı benzin yok dedi, hayda bi atraksiyon, neyse yardırayım bi başkasına dedim, bi kuyruk bi kuyruk amanın. Bekledik aldık artık. Depoda benzin varken yok diyebilir mi, dedi diyelim napmak gerekir akşam akşam bilemedim. Enteresandı.

Kanımca böyle bir şeye kalkışıldığı an ülkede kastelli vakasını mumla aratacak ayaklanmalar ve isyan bile çıkabilir sayın rxpu. Bakmayın kimsenin gık demediğine şimdiye kadar bi şekilde sus pus edildi kitleler ama dişinden tırnağından artırdığı servetine kadar göz dikersen işte o zaman Mad Max Türkiye vizyona girer kesin. Zaten millet burnundan soluyor hiç olmadığı kadar ayyuka çıktı serzenişler son gidişatla birlikte. Patlama için bahane olur.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Evet ama arada şu fark var Demirel bunları yaparken kendi politik çıkarını besliyordu.
    Erken emeklilik deyip bedelini sonraki kuşaklara atıp seçilmeyi başarıyordu.

Ciddi şahsi fayda sağlıyordu bu işten.

Burada öyle bir durum yok. Tam tersi seçmenin çok büyük bir kısmı dövizde.

Bunun yanında o hareketi yaptığı anda elde edeceği 1 gram fayda yok. Aksine anında kesilecek bir hesap var.

Hem politik hem de ekonomik.

Ayrıca şu anki durum Demirel'in zamanı ile denk değil. Demirel'in zamanında TL konvertibilitesi dahi yoktu.

İstediği gibi at koşturabilirdi.

Mevcut durumda özel sektörün , devletin ve dolaylı olarak yap işlet devret ile yine devletin devasa döviz yükümlülükleri var.

Günün şartlarına ve elde edilecek çıkar ve faydaya göre düşünmek lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Dün bi benzinliğe gittim, son iki zamda gidip geldiğine değmez deyip gitmemiştim, bu sefer fulliyeyim dedim, sıra bana geldi pompacı benzin yok dedi, hayda bi atraksiyon, neyse yardırayım bi başkasına dedim, bi kuyruk bi kuyruk amanın. Bekledik aldık artık. Depoda benzin varken yok diyebilir mi, dedi diyelim napmak gerekir akşam akşam bilemedim. Enteresandı.
    valla dün bende fullemek için degil hakikaten benzin bitmişti her yerde kuyruk vardı eve zor attım kendimi

6.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    valla dün bende fullemek için degil hakikaten benzin bitmişti her yerde kuyruk vardı eve zor attım kendimi
    Yani, oransal olarak yüksekti zam, bu benzinliklerin de kar marjı düşük oluyor bildiğim, ondan dolayı bazıları benzin yok diye salladılar sanırsam.

Denizbank / hakan ateş: Kurun enflasyona geçişkenliği var

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Mühdan Sağlam
    @muhdansaglam
    - Türkiye ile Gazprom arasında yapılacak anlaşmada kurdaki oynaklığın Gazprom'u tedirgin ettiği ve peşin ödeme konuşabileceği konuşuluyor.
    Crash tüm Venezuela otobanında.!!
    Kendime masallar.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 928/1002 İlkİlk ... 428828878918926927928929930938978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •