Mürşide din olmaz.Belli bir seviyeden sonra insan aşıyor demek ki belli şeyleri.O açıdan normaldir ,çok da ayrıntılara takılmamak lazım.Hoşgörülü olmak iyidir.
Mürşide din olmaz.Belli bir seviyeden sonra insan aşıyor demek ki belli şeyleri.O açıdan normaldir ,çok da ayrıntılara takılmamak lazım.Hoşgörülü olmak iyidir.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
yazdığınız cümle :''dilimizi ayaklar altına alınan yazıları yorumları görmek istemiyorum. '' Türkçe dil bilgisi kuralları gereği böyle bir cümle kuramazsınız.
Doğrusu ; '' dilimizi ayaklar altına alan yazıları yorumları görmek istemiyorum '' dur.
yazdığınız cümle : '' dili böyle kullanarak kendilerine nasıl bir ayrıcalık geleceğini düşünerekten dilimizi katletmelerimize anlıyamıyorum ''
Doğrusu ;....... yok doğrusu ... yahu ben bunun neresini düzelteyimbunu tdk da çalışan uzmanlar bile düzeltemez...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Dil dile degmeden, dil ogrenilmez
Kesin bilgi
Yayalim
Dil dile degecek
O kaddaaaarrrrr
Sn hayalim yurtdışında yaşıyor, o nedenle onun da yazısındaki sıkıntılı noktaları gözardı etmek lazım.Bu konu bence gereksiz bir konu oldu.Yahu sanal ortamda bile özgürlük olmazsa ne anladım ben bu işten.İsteyen istediğini yazsın,beğenmeyen engeller olur biter.
Yer İmleri