Sayfa 937/1002 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Mürşide din olmaz.Belli bir seviyeden sonra insan aşıyor demek ki belli şeyleri.O açıdan normaldir ,çok da ayrıntılara takılmamak lazım.Hoşgörülü olmak iyidir.

2.  Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Sayi moderator bazi uyelerimize Turkce kurslari icin topik acsak nasil olur. Dilimizi ayaklar altina alinan yazilari yorumlari gormek okumak istemiyorum. Dili boyle kullanarak kendilerine nasil bir ayricalik gelecegini dusunerekten dilimizi katletmelerimize anliyamiyorum. Neden acaba.
    Hocam,
    Anliyamiyorum yanlis
    Anlayamiyorum dogru
    Size,University of Southern Queensland de
    Bunlari ogretmiyorlar mi?

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Sayi moderator bazi uyelerimize Turkce kurslari icin topik acsak nasil olur. nokta değil soru işareti ? olacak Dilimizi ayaklar altina alinan yazilari yorumlari gormek okumak istemiyorum. Dili boyle kullanarak kendilerine nasil bir ayricalik gelecegini dusunerekten dilimizi katletmelerimize anliyamiyorum. Neden acaba. burası soru işareti olacak
    eleştirenin yazısına bak gramer hataları , imla hataları ile dolu ... hoşgeldin ya RTÜK
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    yazdığınız cümle :''dilimizi ayaklar altına alınan yazıları yorumları görmek istemiyorum. '' Türkçe dil bilgisi kuralları gereği böyle bir cümle kuramazsınız.

Doğrusu ; '' dilimizi ayaklar altına alan yazıları yorumları görmek istemiyorum '' dur.

yazdığınız cümle : '' dili böyle kullanarak kendilerine nasıl bir ayrıcalık geleceğini düşünerekten dilimizi katletmelerimize anlıyamıyorum ''

Doğrusu ;....... yok doğrusu ... yahu ben bunun neresini düzelteyim bunu tdk da çalışan uzmanlar bile düzeltemez...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5. Dil dile degmeden, dil ogrenilmez

Kesin bilgi

Yayalim

Dil dile degecek

O kaddaaaarrrrr

Sn hayalim yurtdışında yaşıyor, o nedenle onun da yazısındaki sıkıntılı noktaları gözardı etmek lazım.Bu konu bence gereksiz bir konu oldu.Yahu sanal ortamda bile özgürlük olmazsa ne anladım ben bu işten.İsteyen istediğini yazsın,beğenmeyen engeller olur biter.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn hayalim yurtdışında yaşıyor, o nedenle onun da yazısındaki sıkıntılı noktaları gözardı etmek lazım.Bu konu bence gereksiz bir konu oldu.Yahu sanal ortamda bile özgürlük olmazsa ne anladım ben bu işten.İsteyen istediğini yazsın,beğenmeyen engeller olur biter.
    öylesine yazıyoruz. sitres atıyoz işte... asla kişisel değil asla . bize yakışmaz.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    yazdığınız cümle :''dilimizi ayaklar altına alınan yazıları yorumları görmek istemiyorum. '' Türkçe dil bilgisi kuralları gereği böyle bir cümle kuramazsınız.

Doğrusu ; '' dilimizi ayaklar altına alan yazıları yorumları görmek istemiyorum '' dur.

yazdığınız cümle : '' dili böyle kullanarak kendilerine nasıl bir ayrıcalık geleceğini düşünerekten dilimizi katletmelerimize anlıyamıyorum ''

Doğrusu ;....... yok doğrusu ... yahu ben bunun neresini düzelteyim bunu tdk da çalışan uzmanlar bile düzeltemez...
    Sende de noktalama işareti eksiği var . Hah hahah , hadi bakalım ; şoför bahçıvana , bahçıvan aşçıya , sonra hepsi uşağa .

Sayfa 937/1002 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •