Sayfa 938/1002 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 7,497 - 7,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,112
    Sene 2018,Bu yıl için öngörüm çok tehlikeli yıl olduğunu önleminizi alın diye belirtmiştim ısrarlan,bunu heryerde belirttim,en önemli olay dövizlen ilgiliydi,dolar 2018 ocak ayında 3.700-Temmuz ayı sonunda 6.500,yani 6 ayda dolar %75 artmış,peşi 5 görmüş çünkü faiz artışı olmuştu,ama 2019 başından sonra kademeli bu zamana kadar 2 senede %80 artmış,demekki esas başlangıç noktası 2018-2018'den ders almayanlar savurganıklarına devam ederek bu zamanlara geldik,2018 için 100.000 dolarınızı yanınızda bulundurun geleceğinizin güvenliği için diye 2017 sonu ısrarlan bunu belirtmiştim.Eğerki faiz yükselişi olsaydı dolar şu an 8 cıvarına demir atardı en fazla,ona ilave önlemlerde önemliydi...Zaten ilk patladığı yer 2.25 iken,ilk doların patlama noktası oraydı inadına faiz düşüşleri gündeme gelmişti soluğu 3'de almıştı !!!

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn hayalim yurtdışında yaşıyor, o nedenle onun da yazısındaki sıkıntılı noktaları gözardı etmek lazım.Bu konu bence gereksiz bir konu oldu.Yahu sanal ortamda bile özgürlük olmazsa ne anladım ben bu işten.İsteyen istediğini yazsın,beğenmeyen engeller olur biter.
    Orda gece saat 3 filan olmali Su an da

Hocam Simdi su var

Mersedes jip e binen gurbetci

Oy kullanir konsoloslukta sonra
    AaaaA cok iyi Yönetim var orada filan der ya burasi yani Tr icin

Onunda taaaa ordan burdaki lisani duzeltmesi

O mersedesliyle tamamen Esdeger is

Yani bos is

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn hayalim yurtdışında yaşıyor, o nedenle onun da yazısındaki sıkıntılı noktaları gözardı etmek lazım.Bu konu bence gereksiz bir konu oldu.Yahu sanal ortamda bile özgürlük olmazsa ne anladım ben bu işten.İsteyen istediğini yazsın,beğenmeyen engeller olur biter.
    Şairler , yazarlar duymasın abi ; Suriyeli kampına hastane kurup başhekim olarak atamanı yaparlar.

Önceden 2×50 gaymelik benzin alıyordumaylık, ibre kıpraşmamaya başlayınca 2×100 gaymelik almaya başladım, bugünleyin 150 gaymelik almama rağmen ibre pek oynamadı yahu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Sende de noktalama işareti eksiği var . Hah hahah , hadi bakalım ; şoför bahçıvana , bahçıvan aşçıya , sonra hepsi uşağa .
    siz uşak mısınız anlayamadım ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Şairler , yazarlar duymasın abi ; Suriyeli kampına hastane kurup başhekim olarak atamanı yaparlar.
    Sana lafım yok dimitris kardeşim.Senin edebi gücünü biliyorum.Eminim hepimizin yazılarında arada olan türkçe hataları en çok senin gözünü tırmalıyordur.Bu ara başka kısa hikaye yok mu.En son bizle paylaştığın kesinlikle amatör işi değildi.Varsa paylaşacağın yeni bir eser kendi adıma çok sevinirim.

7.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    eleştirenin yazısına bak gramer hataları , imla hataları ile dolu ... hoşgeldin ya RTÜK
    Cümle büyük harf ile başlar ..Hoş geldin ..ayrı

Bir dilin, bir bütün olarak yapısı ve sistemi ... bir dilin, belli kurallar çerçevesinde yazıya geçirilmesi ,konularında haklısın.

Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Sayi moderator bazi uyelerimize Turkce kurslari icin topik acsak nasil olur. Dilimizi ayaklar altina alinan yazilari yorumlari gormek okumak istemiyorum. Dili boyle kullanarak kendilerine nasil bir ayricalik gelecegini dusunerekten dilimizi katletmelerimize anliyamiyorum. Neden acaba.
    Zaten vurgu yazıda var.
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    siz uşak mısınız anlayamadım ?
    Yav dur , biz kardeşiz , dolar aşağı saldı ya çok sürmez bi trol damlar onunla ilgileniriz .

Sayfa 938/1002 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •