Erdoğan:
- Şirketlerimiz, çalışanlarımız hiç endişe etmesin, daha çok kazanacaklar
- Halkıma inanıyorum, Türkiye büyüyecek, zenginleşecek, bu nedenle 2023 çok önemli, halkımızın tercihini mandacılardan yana kullanmayacağına inanıyorum
Erdoğan:
- Şirketlerimiz, çalışanlarımız hiç endişe etmesin, daha çok kazanacaklar
- Halkıma inanıyorum, Türkiye büyüyecek, zenginleşecek, bu nedenle 2023 çok önemli, halkımızın tercihini mandacılardan yana kullanmayacağına inanıyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Biz başka bir ülkede yaşıyoruz herhalde??? bir haftalık dolar yükselişi benim cüzdanıma bir yıllık faizden daha fazla zarar verdi,o ne olacak?sıra memura,emekliye maaş zammına gelince,Tuik Bey,sar oradan bir enflasyon,düşüğünden olsun mu diyecekler?
Bazı vatandaşlarımızın,aşı diğerlerinden daha mı değerli ? aklımda deli sorular....
Erdoğan: "19 yıldır bu ekonomi politikasının hazırlıklarını yapıyoruz. Artık ülkemiz ekonomisinin kronik hastalıklarını azaltma değil tedavi etme aşamasına geçtik."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sn heval evde para altın vs hiç güvenli gelmiyor ama gelecek yılbaşından itibaren gidişata bakacağız tabi ,bu memlekette her an her vatandaşın her konuda sadece b değil c,d ve e planları da hazır olmalı.Maalesef böyle bir memlekette yaşıyoruz.Yahu bir ton kıtlık videosu seyrediyorum,gavurlar pek çok ülkede kıtlık için hazırlık yapın stok yapın falan diyor.İnsan cidden endişeleniyor,bu endişem sadece para pul konularında değil.
Tedavi=Kemoterapi
Yer İmleri