Erdoðan:
- Þirketlerimiz, çalýþanlarýmýz hiç endiþe etmesin, daha çok kazanacaklar
- Halkýma inanýyorum, Türkiye büyüyecek, zenginleþecek, bu nedenle 2023 çok önemli, halkýmýzýn tercihini mandacýlardan yana kullanmayacaðýna inanýyorum
Erdoðan:
- Þirketlerimiz, çalýþanlarýmýz hiç endiþe etmesin, daha çok kazanacaklar
- Halkýma inanýyorum, Türkiye büyüyecek, zenginleþecek, bu nedenle 2023 çok önemli, halkýmýzýn tercihini mandacýlardan yana kullanmayacaðýna inanýyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Biz baþka bir ülkede yaþýyoruz herhalde??? bir haftalýk dolar yükseliþi benim cüzdanýma bir yýllýk faizden daha fazla zarar verdi,o ne olacak?sýra memura,emekliye maaþ zammýna gelince,Tuik Bey,sar oradan bir enflasyon,düþüðünden olsun mu diyecekler?
Bazý vatandaþlarýmýzýn,aþý diðerlerinden daha mý deðerli ? aklýmda deli sorular....
Erdoðan: "19 yýldýr bu ekonomi politikasýnýn hazýrlýklarýný yapýyoruz. Artýk ülkemiz ekonomisinin kronik hastalýklarýný azaltma deðil tedavi etme aþamasýna geçtik."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sn heval evde para altýn vs hiç güvenli gelmiyor ama gelecek yýlbaþýndan itibaren gidiþata bakacaðýz tabi ,bu memlekette her an her vatandaþýn her konuda sadece b deðil c,d ve e planlarý da hazýr olmalý.Maalesef böyle bir memlekette yaþýyoruz.Yahu bir ton kýtlýk videosu seyrediyorum,gavurlar pek çok ülkede kýtlýk için hazýrlýk yapýn stok yapýn falan diyor.Ýnsan cidden endiþeleniyor,bu endiþem sadece para pul konularýnda deðil.
Tedavi=Kemoterapi
Yer Ýmleri