Arama sonucu : 1136 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ANHYT - Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    30 eylülden 19 kasıma bes fon büyüklüğü devlet katkısı hariç 27 milyardan 32 milyara çıkmış.
    Süper bir büyüme.
    Katılımcı sayısı da nette 5 bin kişi artmış.
    İyi bir müşteri, çok kaliteli bir total fon büyüklüğümüz var.
    Veriler egm.org.tr den alınmıştır.

2. Ortak bende baktım şimdi,1.5 ayda 5-6 milyar birden artmış...böyle devam ederse ki bence daha fazla artarak devam edecek çünkü enflasyon bir döneme girdik,100 milyara gelmesi çok da uzak değil...1.5-2 yıl sonra 100 milyarı rahatlıkla geçeriz...sonra gelsin temettuler
     Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    30 eylülden 19 kasıma bes fon büyüklüğü devlet katkısı hariç 27 milyardan 32 milyara çıkmış.
    Süper bir büyüme.
    Katılımcı sayısı da nette 5 bin kişi artmış.
    İyi bir müşteri, çok kaliteli bir total fon büyüklüğümüz var.
    Veriler egm.org.tr den alınmıştır.
    CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Ortak bende baktım şimdi,1.5 ayda 5-6 milyar birden artmış...böyle devam ederse ki bence daha fazla artarak devam edecek çünkü enflasyon bir döneme girdik,100 milyara gelmesi çok da uzak değil...1.5-2 yıl sonra 100 milyarı rahatlıkla geçeriz...sonra gelsin temettuler

CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen ortak. Tam 2 sene önce 17 milyar iken %100 artmış!!
    Bu hızla 100 milyar bence 3 senede uzak değil max. Harika bir şirket. Çok geride bıraktılar bunu. Her geçen gün ucuzluyor.
    İşmende hacme bakıp götürdüler hep. Bunda istisnasız bir büyüme ama bakan yok aktif büyüklüğe.
    Temkinli bir şekilde 3 sene diyorum ama ortak bu portföy büyüklüğü ve dediğin gibi enflasyonist büyüme ile 3 sene dolmadan 100 milyar olabilir.
    Büyümesine hayran kaldım
    Yalnız besci vatandaş sayısı totalde 7 milyon. Çok çok az. Çünkü artık çocuklara da bes yapılabiliyor. Birde bunun 20 30 milyon olacağını hesap etmek lazım. Baya bi yıllar organik büyüme bekliyorum. İradeli insanlar bese girsin.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •