Sayfa 141/1001 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Konya'da fırınlar iki çuvaldan fazla un alamıyor. Bunun sonu böyle giderse damadın sözünü de geçecek. Akp içinde bu enkazın altında kalmak istemeyenler kaçar gibi. Bu şartlarda kapanma olamaz bizde. Yeşillik bitti kuzu dana zamanı bom yem gerekir. Eğer TÜİKe güvenip yeterli önlem almadılarsa bittik. TÜİK Haziran'da %5 verim kaybı tahmin etmişti. Ben Konya'nın bütün ilçelerine baktım %50 kayıp vardı. liyakat olmazsa bu işin sonu bu. Kendi ipini çekecek.

Her ota atlayan troller
    6 ay sonra bu ekonomik planın ak partiyi tasfiye planı olduğu
    Aynı zamanda yeni geleceklere göz dağı olduğunu anlayacaklar..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    pazartesi yurdışı piyasalarda min. %2.5 bir düşüş bekliyorum."yatırım tavsiyesi değildir"

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    pazartesi yurdışı piyasalarda min. %2.5 bir düşüş bekliyorum."yatırım tavsiyesi değildir"
    Salı yapalım

Cuma duşüşünden ölü kedi sıçraması yapsa

Salı uygundur

5. Futbol kulüpleri gelirleri TL gider çoğunlukla Euro. Zaten kazançlar faize gidiyor. Üstüne bu kur zararı onların da iflasına sebep olmaz mı. Çoğu ikişer üçer milyon Euro alıyor.

6. Covid omicron varyantı İngilterede de görülmüş bu hızla giderse turizm döneminde bize de oluk oluk girer.

7. alfa beta delta şimdi de omicron yunan alfabesinde harf kalmayınca ne yapacaklar. afrikadan gelmiş, biri hindistandan, diğeride kolombiyadandı ötekisi çinden. nedense hiç avrupada, birleşik devletlerde çıkmıyor.
    bu abilerin ülkeleri çok monoton, atraksiyon sıfır, rutin. bunlar hep can sıkıntısından. suni gündem, adrenalin heyecan arıyorlar ama Türkiye'de bunlar her dakika var gündem iki saate bir değişiyor. bize bu haberleri sunmasalar keşke. kendi aralarında takılsalar

8. Piyasaya bir kere korku ve belirsizlik salındı biontec çagresiz kalmış 100 gunde çıkarırız yeni aşıyı demiş diyorum ya emita fiyatlarını duşurmek için faizi arttırmaya gerek yok artık at Bi varyant ortaya emtia fiyatları çakılsın duzenek kurulmuş belli
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 141/1001 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •