Sayfa 152/1001 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Beni içinizde bazıları tanır. Ben omurilik felçliyim. Ayda 4 kez dışarı çıkarım. Yattığım yerde ararim köyü kenti çalışanı koklarim piyasayı. Sanırım Haziran temmuz gibi burada yazdım mahsulde çok büyük kayıp var diye hatta o günde TÜİK in %5 Lik rekolte düşüklüğü tahmini beklentisini. Bugün geldiğimiz noktada benim gibi aciz insan dan daha da aciz bir tarım bakanı var.
    politikada hiçbir şey rastlantısal olmaz. Tarım bakanının aciz olduğunu sanmıyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. İnş bu değişim geçirmiş varyantla virüs işi son bulur
     Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Piyasalar için çok önemli bir haber ,ama teyidi için kabaca 1 ay daha gözlem yapmak gerekiyor sanırım.
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Piyasalar için çok önemli bir haber ,ama teyidi için kabaca 1 ay daha gözlem yapmak gerekiyor sanırım.
    RNA virüsleri mutasyona uğrayıp zayıflayarak etkinliğini kaybederler…
    Genelde bu böyledir, muhtemelen Prof bu durumu kastediyor hocam…
    Henüz net bilgi yok, umarım etkisi azalan bir varyasyondur ve bu kabus artık son bulur…

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    abi sen sürekli anlatıyorsun ama o kaza nasıl olmuştu? nasıl tedavi bu kadar uzadı? cevap yazmak istersen yazarsın.

rabbim şifa versin.
    3 MT yüksekten düştüm. Düşerken sağa sola çarpma ve kesi var.T8-12 parçalı kırık. Düştüğüm yer havalandırma cama basıp düştüm. Koku alma yok. Kulağın biri az duyar diğeri sağır. Tat alma tam değil.

5.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    İnş bu değişim geçirmiş varyantla virüs işi son bulur

Yemekci abi. İşiniz eğer buysa ihale öncesi bir araştırma yap abi. Zarar etme. Benim gördüğüm durum kötü değil inanılmaz kötü.

6. Bizi bu saatten sonra ne kurtarır. Tekrar Naci Agbal gelse RTE bir daha karışmayacam dese, Kavala ve Demirtaş serbest bırakılsa. Hukuki düzenlemeler yapılsa düşünce özgürlüğü ile ilgili gazeteciler serbest bırakılsa. Muhalefetin verdiği tüm önerge araştırmalar kabul edilse şeffaflık olsa kurtulurmuyuz

7. Hocam evet işim bu
    Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız.
    Devlet tarafında çok işimiz yok.
    Orada bir askeri yemek işimiz var ve har ay fiyat eskelasyonu var.
    Diğer bir iki işimiz daha var ama önemsiz.

Özel tarafta sözleşmeleri kısa tutmaya çalışıyoruz.
    Fakat bizim için zor süreç. Yinede özel sektörde derdini anlatıp bir çare bulabiliyorsun.
    Tabi kar etme kısmını düşünecek durumumuz yok.
    Mal tedarik edip yemek üretimine devam 1. Öncelik
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yemekci abi. İşiniz eğer buysa ihale öncesi bir araştırma yap abi. Zarar etme. Benim gördüğüm durum kötü değil inanılmaz kötü.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bugün geldiğimiz noktada benim gibi aciz insan dan daha da aciz bir tarım bakanı var.
    Sizin aciz olduğunuza katılmamak ile beraber, Tarım Bakanı nın aciz olduğu görüşünüze katılıyorum.
    Gerçi bakanlık mevkisinin de artık ne kadar önemi kaldı, ne kadar yetkisi var o da ayrı bir muamma. Anlamadığım , insan sıfır yetkiyi nasıl kabullenir de çalışır. Hiç mi rahatsızlık duymaz. İlginçler...

Sayfa 152/1001 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •