Sayfa 162/1001 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. sahol kchol da sistemler sat verdi...

holding sektörü öncü gösterge...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yav bu GARAN'ın düşüşünü açıklayabilecek birisi var mı? BBVA ben 12,20 den alıcam dedi...adamlar 11,42 ye GARAN veriyor bugün...nasıl iş bu? paranın zaman maliyetini düşünerek mi satıyorlar bu satanlar...yani 12,20 den alacak ama daha 4-5 ay var boş yere niye bekleyelim tahtada mı diyorlar? ha tabii bir de alımdan vazgeçme ihtimali var evet ama bunu göz ardı edelim...

nedir bunun açıklaması?

3. Bugün de akşam pazarı ucuzluğu yapacan mı palacım, boşuna beklemeyelim
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    yav bu GARAN'ın düşüşünü açıklayabilecek birisi var mı? BBVA ben 12,20 den alıcam dedi...adamlar 11,42 ye GARAN veriyor bugün...nasıl iş bu? paranın zaman maliyetini düşünerek mi satıyorlar bu satanlar...yani 12,20 den alacak ama daha 4-5 ay var boş yere niye bekleyelim tahtada mı diyorlar? ha tabii bir de alımdan vazgeçme ihtimali var evet ama bunu göz ardı edelim...

nedir bunun açıklaması?
    zaman maliyeti...ilk çeyrek sonunda işlem gerçekleşse daha 4 ay var...%6 eder...o yüzden bu fiyatlar fair bence...ayrıca kimse %3-5 net getiri için 4 ay para bağlamaz...aldığın riske değmez.

Ha denebilir ki, ilk çeyrek sonu değil, başı gerçekleşebilir bu işlem..o kadar erken olamayabilir..resmi izinler vs..ancak buralardan aşağı da gitmeyecektir pek...bist bankacılıkta düşüşü sınırlandırıcı etkisi olabilir.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku

nedir bunun açıklaması?
    dostum para kıymetli bir çok at var...

sat garan nakit yarat onla endeksi shortla paranı katla sonra garan tekrar al...

kaçan eden bişey yok...

3-5 ay sonra bitecek iş ölme eşşeğim ölme...

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku

nedir bunun açıklaması?
    Anormallik yok. O zaman da yazmıştım. Adamlar 12.20 den malı alacağını taahhüt edince, insanların o malı satmaya hevesli olması için fiyatın 12.20 den daha düşük olması lazım. Yoksa kimse hissesini vermez. Bu nedenle fiyat baskılanıp düşmeli ve elinde hisse olanlar 12,20 den sevinerek BBVA ya vermeldir. BBVA da düşmeye devam eden dolar üzerinden bedavanın da bedavasına almış olacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    eyvallah cevaplar için...

bir de aklıma şu geldi birileri kiralık malla v.s. veya ellerindeki GARAN ile tahtaya baskı kurup kamyonla GARAN'ı ucuz fiyattan alıp götürüp BBVA ya blok olarak 12,20 den verme hesabı yapıyor olabilir...belki...

yani tonla GARAN toplasa deli kar eder...

8.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    FDow için 33350 Sv Dostum.
    FSP500 için, grafikteki kırmızı yatay çizgi, yani 3.1.4 dibinin altı.
    Bende kısa vade 34300 altı günlük kapanışlar yapmamalı.
    günlük çoklu kapanışlarda 31500 beklerim.

Sayfa 162/1001 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •