Sayfa 15/1004 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Düşşün alacam. Bir dahada ayrılmayacam...
    memleket yeni gelin gibi sarıldı zaten %58 DTH yazık bu milletin parasına milli parasına

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    memleket yeni gelin gibi sarıldı zaten %58 DTH yazık bu milletin parasına milli parasına
    Dolara cevirmeyeni soyarim diyor adam, ne yapsinlar.

Türkiye 5 yıllık CDS 502
    Vatana millete hayırlı olsun.!!
    Bu duruma düşürenler utandın.!!!
    Diş macunu tüpten dışarı çıktı.!!
    Kayış koptu.!!!
    Kendime masallar.!!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Mesela Muğla emekliler şehiri olarak bilirim+Akyaka,bu yerlerde daireler uygundu zamanında,şimdi bilmiyorum 10 senedir gitmediğimden.
    Ben bu yaz Akyakadaydım arsa ve ev fiyatları uçmuş vaziyette. 2018de 150 bin olan arsa şuan 1.3 milyon kıyaslayın.

Bizanslılara önerim Burdur veya Bilecik, Iç Anadolu şehri değil bunlar, emme sizler buralarda çatlarsınız sıkıntıdan, metropolün ter, egsoz kokusunu koklamadan o koşuşturmaca, trafik, kalabalık olmadan yapamazsınız.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Hanehalkı tüketiminde özellikle faturaların yükü artacak. Elektik ve doğalgaz bugünkünden en az yüzde 30-40 daha pahalı olacak. Mart ayının soğuk geçmesi halinde ortalama bir hanenin elektrik ve doğalgaz faturası 1500 TL’ye dayanacak. Benzin ve mazot çift haneli oldu bile. Bu kışın sonunda 13-14 TL’yi geçecek akaryakıt fiyatlarıyla karşılaşacağız. Buğdayda üretim artık iç tüketime bile yetmiyor. Dünyada buğday fiyatları son 9 yılın rekorunu kırmış durumda. Dolayısıyla ekmek 3,5-4 TL bandına çıkacak. Diğer gıda fiyatları da düşmeyecek, hem kış aylarının hem de TL’deki değer kayıplarının etkisiyle gıda fiyatları giderek artacak. (paramedya.com)
    Kendime masallar.!!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Yakında hepsini milli paraya çevirirlerse.!!!
    Benim için süpriz olmaz.!!!
    Kendime masallar.!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!!

2. Olasılık hazine özel bono tahvil basarak dth ların sahiblerine dagitır.!!
    kontrolü eline geçirir.!!
    Orta vadede doğacak belirsizliği öteler.!!
    Elini rahatlatır.!!!
    Kendime masallar.!!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!

Sayfa 15/1004 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •