Sayfa 178/1001 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    sen mi veriyon odunu boşkuş?
    bu yılanoğlu ne yapiyi? asdasdas
    Sabah yazdık ya abi, bist palası ralli yaparsa yılanoğlu palası kimin kızından aşa, o da ralli yapsın elleme

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bisttin palası yardırdı gidiyor,
    yılanoğlu pala sının neyi eksik, sende yardır yılanoğluuuu
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    newyork 17.30 mu açılıyodu ?

eskiden ny başlayınca rengini belli ederdi piyasa, bakalım nasıl oynayacak gün sonunu?
    shortörü kollayacak ona güven mi telakki edecek, yoksa ciyaklatacak mı shortörleri ??
    seans sonu shortöre güven verdi- dow düşüyo, bu da düşer akşama, zaten omicron çoookk fena bi varyant imiş falan diye algı yaptı.. ama dow seans başı verdiğini geri almakta ve bizimki daha hırslı alıyo.. 2000 için sabahı beklemeycez mi yoksa ? seans sonu shortu geceye bırakmak tuzağa düşmekmiş meğer

allah shortöre sabır versin, çok zor işleri bu ara, resmen işkence

3. bugün 193.850 den yönü çevirip 199.550 lere geldi.199.750 de biraz oyalanıp düzeltse dahi dipten 15.000 puan alacağını varsaysak hedefi 209.000 civarında cort için beklemede olacam oraya kadar lonk flat cuzi mantıklı...bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

4.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Tam bir soru isaretisiniz...En son kurlar roketlenmeden bir gun once 11.25 TL den Aralik vadeli dolar kontratlari shortladim demistiniz....

Sahi o zortlara ne oldu Kemal bey ?
    niye açıyosun tatsız konuları? ne olacak, ödedik cezamızı nakit olarak ertesi sabah.. short stopsuz olmaz, her zaman yazılıdır benim cover..

long öyle değil, long poz taşımak, hisse taşımakla aynıdır benim nazarımda.. kağıt seçme derdine girmeksizin direkt endeksi almışım diye bakarım

5.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Teminatı güçlendir levyeleri her coşkuda bir iki bir iki vuralım..
    Yaklaşık 10-15 gündür şort siftahı yapmadık bistte eski şortları stoklayıp üüülece bekliyik, şu yılanoğlu bikaç tavan daha yaparsa eli rahatlatırız, biliyon bist şortcusunun teminatı yılanoğlu
    Hamdım Piştim Yandım

6. İlyanoglu kabaca 11.50-13.50 arasi zigleyip zaglasa. Palacan da o ara vobu 230 bine surse of ne guzel olur. Artik oradan da Allah ne verdiyse asaga 😀

7. Dolmaziçin 2001-2011 hareketinin benzeri olabilirmi. 2001 krizi sonrası hareketini incelemek lazım. 13 tl nin üzerine 15-16 lara çıkabilir kur ama belki 2030da bile 13 tl kur görürüz, olurmu olur

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Siyasi degisim olursa uzun sureli yatay asagi seyir mumkun. Olmazsa fincan kulplarla devamke. Sahsi fikrim.

Sayfa 178/1001 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •