Sayfa 182/1001 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. SP500 iyi kapadı ama DAX sıkıntılı. Biz daha ziyade DAX'ı daha çok takip ediyoruz normal şartlar altında. DAX yarın çakılacağım diyor.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

2. Bu arada gelişmekte olan ülkeler endeksine bakınca orası da 2020 Aralık seviyesinde, XU100'a da dolar bazında bakınca aynı yerdeyiz yani 2020 Aralık başı
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

3.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Bu arada gelişmekte olan ülkeler endeksine bakınca orası da 2020 Aralık seviyesinde, XU100'a da dolar bazında bakınca aynı yerdeyiz yani 2020 Aralık başı
    https://www.tradingview.com/x/m0meBqKs/

Daha önceden de göndermiştim. (XU100.USD)/EEM grafiği. Alt çizgiye yaklaşınca al, orta çizgiye gelince sat orta vadede oyunun adı

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Hicbirsey bilmeyen Ayşe teyze parasını 6-7 yılda, dedikodu yapıp müge anlı seyrederken 5'e 10' a katliyorsa kimse fonumun getirisi şu kadar, şu kağıdı aldım şöyle kazandım falan yazmasın vallahi...

4 yıl önce alt katımı 230 dan alip 1.050' ye satan komsuma gelsin bu satırlar...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Bu arada şimdi baktım bu trend topik aselsan 4 yıl önce şu anki fiyattaymis...ne gitmis be abi...( Ha hep o efsane tavandan satıp tabandan alan aslanlar hariç tabii )
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

6. Fitch: Omicron, büyüme risklerini ve politika oluşturma zorluklarını artırıyor

WASHINGTON (AA) - Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında Omicron varyantının büyümeye yönelik riskleri ve politika oluşturma zorluklarını artırdığını bildirdi.

Fitch'ten yapılan açıklamada, Omicron varyantının etkileri, bulaşıcılığı ve ciddiyeti hakkında daha fazla bilgi edinilene kadar ekonomik büyüme tahminlerine dahil edilmesi için çok erken olduğu belirtildi.

Halihazırda 2020'nin ilk yarısında görülen büyük, senkronize bir küresel gerilemenin pek olası olmadığına inanıldığı kaydedilen açıklamada ancak enflasyondaki artışın yeni varyantın etkili olması halinde makroekonomik tepkileri zorlaştıracağı ifade edildi.

Açıklamada, yayılmasını kontrol altına almak için önemli farmasötik olmayan müdahaleler gerektiren yeni bir varyant olasılığının küresel ekonomi için devam eden bir risk olduğu vurgulandı.

Turizm ve uluslararası seyahat gibi sektörlerde salgın öncesi seviyelere dönüşün yeni varyant nedeniyle kesintiye uğrayacağı belirtilen açıklamada, mal tüketiminden hizmetlere dönüşün de yavaşlayabileceği bildirildi.

Açıklamada, enflasyondaki son artışların Omicron varyantına yönelik herhangi bir politika tepkisini zorlaştıracağı vurgulanarak, "Merkez bankalarının yanıt olarak para politikası ayarlarının normalleşmesini geciktirmekten çekinebileceklerine inanıyoruz." değerlendirmesinde bulunuldu.

Kaynak : Anadolu Ajansı

7. Yabancı gelmiyor ama yerli para borsaya geliyor bu arada. İnsanlar nakitte veya mevduatta kalamıyor, bu seviyeden dolar almaya da içi elvermiyor. Borsayı ucuz buldukları için borsaya geliyorlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    farklı bir noktadan baktım ama sonucunda kötü bir tahmin oldu.
     Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Tebrik ederim...

Sayfa 182/1001 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •