Sayfa 35/1004 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Türkiye ekonomisi yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 7,4 büyüdü.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Türkiye ekonomisi yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 7,4 büyüdü.
    Hay maşallah hay maşallah. Biz büyümedik ama ekonomi büyümüş. Olsun soğan ekmek yeriz gerekirse. Yeter ki ekonomi büyüsün.

Bu büyümeyi kutlamak lazım. Basın dolara biraz hadi hadi.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,549
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Zamma zam geldiğini bile gördük.
    Zam demeyelim lütfen, zamcık

Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    Zam demeyelim lütfen, zamcık
    Zamcık diyince başka bir şeyi çağrıştırıyor gibi.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,549
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Benim için sorun yok. Sürekli badem sütü kullanıyoruz. Varlıktan varlıktan. Varlık sütü bunlar.
    dolardan kaz*****n hali başka oluyor tabii

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Mevcut yönetimin en büyük hatası 2008 de dolar değer kazanmaya başlayınca usdtry de bizimkiler yol verecekti...12-13 yılda dolar 20 bile olsa dengelibir şekilde yoluna devam eder ekonomik tahribat fazla olmazdı...Şimdi bilinçlibir şekilde dolar yukarı sürülüyor her gevşediğinde yenibir destek açıklaması ile yukarı ivmelenmesi sağlanıyor...Tahta yapıcı sürekli aşağıları sağlam doluyor...Hikaye belki de yeni başlamıştır , 2022 de 20-30 bandına bile gelme olasılığı var , hem iç nedenler hemde dışarıda FED ECB faiz desteği ile bu noktalara varmak hayel değil...

Ayrıca eskiden sistemi dizayn eden bir akıl vardı , mesela DYP % kaçla baraj altı bırakıldı!!! Ama şimdi o dizaynı yapan akıl devre dışı bırakıldı..İST seçimleri bence adamın ve arkasında ki istanbul kadrosunun başarısıydı..Üst aklın dizayn olduğunu düşünmüyorum...

Hakkımızda hayırlısı
    Katılıyorum,Sayın Heval,ne üstü ne altı akıl falan kalmadı memlekette,kötü günler bitti,daha kötü günler bizleri bekliyor.

Amaç batak müteahhitleri kurtarmaksa açıktan para verseler veya borçlarına bir çizik atsalar daha iyiydi,şimdi arşa giden fiyatlarla hangi memur ,işçi dar gelirli ev alabilecek?

Sakın Arap kardeşlerimiz demeyin,onlar belli şehirlerde mülk alıyor,Anadolu irfanı olan güzide kentlerimizde ne olacak?

Işık göründü ama karşıdan gelen ne ola ki?

7.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Işık göründü ama karşıdan gelen ne ola ki?

Reklam arasının sonu...

Bazı sözleri unutmamak gerek...

12.90 a oturan dayı sağlam oturmuş. Ama bir yıkılırsa 13.15 te alır soluğu 5 dakikada.

Sayfa 35/1004 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •