Sayfa 197/1001 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. https://kolumantarsus.sahibinden.com/ en az 10 adet 2. el ilani olurdu

https://borusanototarsus.sahibinden.com/ 30 dan asagi hic 2. el ilani oldugunu hatirlamam

Yeni esnaflar hikaye 2x2= kac onu bile hesaplayamazlar hepsi agliyor gecen hafta araba sattik suan ayni arabayi 50bin fazlaya alamiyoruz diye
    $ artiyorsa arabayi satiyorsan ayni anda yerine koyacaksin arabayi satip 1 ay tl de malsiz bekleyip sonra bu sitemi etmenin anlami ne senin cahilligin kendine sitem et
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2. TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI İLE TÜRKMENİSTAN MERKEZ BANKASI ARASINDA BİR MUTABAKAT ZAPTI İMZALANDI

bunlar da para etmiyor artık... sıfır etki...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3. En son döküm ızgara da mangal yaptım. Çocuklar beceremedi bende fazla yanaşmışim ızgaraya etle beraber bacaklar da pişmiş.

4.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI İLE TÜRKMENİSTAN MERKEZ BANKASI ARASINDA BİR MUTABAKAT ZAPTI İMZALANDI

bunlar da para etmiyor artık... sıfır etki...
    Aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Bu rezerv de başka bilmediğimiz problem var sanki yoksa bu poku yemezler.

5. Dün başıma taş mı düştü her nedense elimdekilerden 10 kontrat satayım dedim dolarda, vade değişimi filan da yapıyorum bir yandan... sattığım yerden zor koydum yerine gün sonu... kapanın eline kalıyor...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6. Yılanoğluuuu koptu gidiyeah
    Hamdım Piştim Yandım

7. Kadro baya eksik. Oyunagelenadam yok. Koç yok, emlakci yok. Kitapçı epeydir yok. Ariston, zigzag vs hep yok.

8. Akşam konuşmada yılan oğlu ile ilgili fedakarlık TL ye gönüllü çevirme gibi bir adım gelebilir mi. TL ye çevirene sıfır faizli kredi.

Sayfa 197/1001 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •