Gri liste/yaptýrým durumlarýný bilemeyeceðim. TdAmeritrade de ABD merkezli ama onlar da var olan hesaplarý kapatmadýlar. Sadece yeni hesap açmayý durdurdular. Bence gri liste biraz gri bir konu. Öyle çok net bir yaptýrýmý yok benim anladýðým kadarýyla. En azýndan ABD'nin baþýndaki zatýn caný sýkýlýp bizimle uðraþmaya karar verinceye kadar bir aksiyon alacaklarýný sanmam.
ytd
Firsttrade denen þirket birden panikleyip Türk kullanýcýlarý dehlemiþ olabilir. Bazýlarý çok paranoyak. Firsttrade'i de ilk defa buradan duydum. Bütün brokerlarý bildiðimi iddia etmiyorum tabi ama redditte falan çok gezerim hiç ismi gözüme iliþmedi daha önce.
Firstrade ilginç bir broker firmasý. NY'da bulunuyor. Þirket Çinlilerin. Ýçi, dýþý, müþteri temsilcisi hepsi Çinli. Haliyle benim Bilkent Ýngilizcesi bazen adamlara fazla geliyor. Ufak bir sorumu bile 2-3 mail tekrarlamak zorunda kalýyorum. Ama Allah var platformlarý müthiþ. Bir kere Morningstar platformlarýna entegre ve ücretsiz kullanýlýyor. Bu mükemmel bir þey. Komisyon oranlarý 0.
Çinli dedin mi olay bitmiþtir. Aðýzlarýyla kuþ tutsalar, deðil sýfýr komisyon, her alsat baþýna bana para ödeseler bulaþmam.
Ytd
Yer Ýmleri