Sayfa 6853/7020 İlkİlk ... 5853635367536803684368516852685368546855686369036953 ... SonSon
Arama sonucu : 56156 madde; 54,817 - 54,824 arası.

Konu: Sanat Mozaik

1. Rupert Grint, Guillermo del Toro'nun Netflix icin yaptigi antoloji dizisi 'Cabinet of Curiosities' kadrosuna dahil oldu.

https://collider.com/rupert-grint-ca...-toro-netflix/

2. " Hayatinizda yapabileceginiz en az sey, ne umdugunuzu bulmaktir. Ve yapabilecegin en fazla sey bu umudun icinde yasamaktir. Uzaktan hayranlik duymayin, catisinin altinda yasayin. / The very least you can do in your life is figure out what you hope for. And the most you can do is live inside that hope. Not admire it from a distance but live right in it, under its roof. “ Barbara Kingsolver

3. Sarap girer agizdan / Wine comes in at the mouth

Ask ise girer gozden; / And love comes in at the eye;

Budur tam bilecegimiz gercek / That’s all we shall know for truth

Yaslilikla olum kapimizi calincaya dek / Before we grow old and die.

Kaldiriyorum kadehi agzima / I lift the glass to my mouth,

Bakiyorum sana, ic cekerek. / I look at you, and I sigh

William Butler Yeats

Alıntı Originally Posted by Terraluna Yazıyı Oku
    Selamlar Sayin Dore

Cok tesekkur ederim, cok iyiyim. Islerim dolasiyla bir kac gun icin sehir disindaydim. Bu sabaha karsi dondum.

Sevgi ve Saygilarimla,
    Sevindim iyi olmanıza

Sevgiler

Selam

Bitter çikolatalarımı aldım geldim Mutluluk Pınarıma
    Çikolata da mutluluk hormanı salgılatıyor umarım overdose olmam bugün zira kafam şu an bile çok iyi

Ingiliz oyun yazari, librettist, sair ve illustrator Sir William Schwenck Gilbert'in dogum yildonumu ( 18 Kasim 1836 )

Geyiklerin silahlari olsaydi, geyik avi cok guzel bir spor olurdu.
    Keşke olsa keşke olsa

Fransiz roman ve deneme yazari ve edebi elestirmen ( Valentin Louis Georges Eugène ) Marcel Proustâ€â•un olum yildonumu ( 18 Kasim 1922 )

Sevdigimiz zaman, ask o kadar buyuktur ki, bir butun olarak icimize sigmaz; sevdigimiz insana dogru yayilir, onda kendisini durduran, baslangic noktasina geri donmeye zorlayan bir yuzey bulur; iste karsimizdakinin hisleri dedigimiz sey, kendi sevgimizin carpip geri donusudur; bizi gidisten daha fazla etkilemesinin, buyulemesinin sebebiyse, kendimizden ciktigini fark etmeyesimizdir. †Cicek Acmis Genc Kizlarin Golgesinde

Ask, en mutevazi baslangiciyla bile, gercekligin bizim icin ne kadar onemsiz oldugunun carpici bir ornegidir.

Gercek cennetler, unuttuklarimizdir.

Gercek bir kesif yolculugu icin yeni yerlere ulasmak gerekmez, yeni gozlere sahip olmak da yeterlidir. "

Bütün olarak hepsini alıntıladım. Ufkumu da kalbimi de genişletti. Kendisine sonsuz sevgiler Ne muhteşem bir insan

Ingiliz pop sarkicisi, yazar, DJ ve televizyon sunucusu ( Kimberly Smith ) Kim Wilde’in dogum gunu ( 18 Kasim 1960 )

Çok güzel Bu şarkıda süper koşu yapılır açık havada. Şu an bile koşmak istiyorum İndireyim telefonuma haftasonu denicem

Sayfa 6853/7020 İlkİlk ... 5853635367536803684368516852685368546855686369036953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •