Sayfa 164/805 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon
Arama sonucu : 6434 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    LEO nun speki baa kıllık yapıyor, 19.31 i geçmem diyor....
     Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Ortak senin spekde gösteriyor ama elletmiyor....
    yarin 21.00 ustu yapicam diyor

yapmazsam serefsizim diyor

2.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Tl grafikleri ciddiye almadigimi soylemistim benim icin ederi en az 4 dolar kagidin . 6-7 dolara satacam o yuzden ilgilenmiyorum tl grafikleri ile Cemal Aga . Bu kagit 2.5 milyar Dolar etmeli ve eninde sonunda ske ske edecek. Bu zamana kadar max 4.8 dolar gormus , onu da gececez zamani gelince bunaklar geberince
    Maalesef ben ekranda 5.03 doları bizzat gördüm temettüler nedeniyle grafikte düzeltme var şimdi görülmüyor haliyle

3. 5 dolar olursa satarim Cemal Aga ya o nasil olsa artik burayi birakamaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    5 dolar olursa satarim Cemal Aga ya o nasil olsa artik burayi birakamaz
    Topik takip ediliyor, nabız vermem ben, kaçtan satacagımı Allah bilir sadece....

5.  Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    yarin 21.00 ustu yapicam diyor

yapmazsam serefsizim diyor
    Speğin serefsiz olduğu konusunda çoğunluk hemfikir zaten, USD hedef verseydi belki serefsiz olduğu konusunu değil ama puşt olmadığı konusunu tekrar düşünebilirdim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Reuters Salı günü yaptığı açıklamada, Royal Dutch Shell'in yeni petrol ve gaz sahaları ve altyapısının yanı sıra bir güneş enerjisi projesi geliştirme planıyla Libya'ya geri dönmeyi düşündüğünü söyledi.

Plan, güvenlik sorunları nedeniyle Libya'da on yıllık bir aradan sonra, fosil yakıt yatırımlarını ve sera gazı emisyonlarını azaltmayı amaçlayan enerji devi tarafından nadir görülen yeni bir petrol ve gaz akınına işaret ediyor.

"Bu stratejide, mevcut petrol ve gaz sahalarındaki rezervler yıllarca yavaşlayan sondaj faaliyetinden sonra hızla düştüğünden, Shell'in üretimi sürdürmek için hala bazı yeni projelere ihtiyacı var." Reuters'in söylediğine göre.

Devlete ait Ulusal Petrol Şirketi (NOC) ile görüşülen Libya planına göre, Shell, Sirte ve Ghadames havzalarının yanı sıra açık deniz Cyrenaica havzasında birkaç blokta yeni petrol ve gaz sahaları keşfedecek. Shell ayrıca Murzuq havzasında NC-174 bloğu gibi eskiyen alanların yeniden geliştirilmesini ve Ain Jarbi bloğu da dahil olmak üzere yeni alanların geliştirilmesini önerdi.

Plan, Shell'in 2030 yılına kadar petrol üretimini yılda %2'ye kadar azaltma ve 2025 yılına kadar bütçesinin %25'ini oluşturmak için yenilenebilir enerji ve düşük karbon teknolojilerine yatırımı artırma stratejisinin bir parçası olan Sirte Havzası'nın güneyinde bir güneş enerjisi projesi geliştirmeyi içeriyor. .

Reuters tarafından görülen kaynaklara ve ayrıntılara göre Shell'in önerisi, "Shell büyük bir oyuncu olarak geri dönmeye hazırlanıyor" dedi. Teklif, herhangi bir yatırımın değeri veya petrol, gaz ve güneş enerjisi projelerinin ölçeği hakkında ayrıntı vermedi.

Shell, 2011'de Muammer Kaddafi'nin devrilmesi ve öldürülmesinin ardından çıkan kargaşanın ardından patlak veren kargaşanın ortasında 2012'de Libya'dan ayrıldı. Kaynaklar, Reuters Shell yönetim kurulunun aylar içinde geri dönme planını onaylayabileceğini söyledi.

Rapora göre Shell'in planları arasında, Libya'nın petrolle çıkarılan ancak şimdi havaya salınan veya alevlenen gazı yakalamasına yardım etmek yer alıyor. Aynı zamanda Akdeniz'deki Es Sidr ve Ras Lanuf limanlarında petrol depolama terminalleri geliştirmeyi hedefliyor.

Ancak Shell'in Reuters tarafından görülen tekliflerine göre, şirkete Libya'dan Libya ham petrolü ve rafine petrol ürünü kargoları uluslararası pazarda satması için tahsis edilecek.

Libyada seçmenin %83 üne seçim kagıdı dagıtılmış, bazı adayların adaylığı kabul edilmiyor, hafter in oğlu bir mahkemeye ulaşımı engelliyor. Savaş çıkar mı çıkar ama dev şirketlerin libyaya dönüş açıklamaları olumlu denebilir....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Libya normalleşirse tam tekfenlik çok iş var ayrıca....eskiyen-savaştan zarar gören boru hatları, tank çiftlikleri, yeni keşifler ve yeni yatırımlar gibi....Tuareglerde birazcık beyin varsa savaşmaz 200 milyar dolarlarını başkalarına yedirmezler....

8. Cemal bey fazla muhalif oluyorum belki ama ,
    Bence libya konusu şirkette büyük bir travma yarattı, kalan parayı bile almaya uğraşmadıklarından belli. ( Tahkim de açılan dava yatırımcılara yönelik bir manipülasyon du diye düşünüyorum _ başarılı da oldu 6 yıl da 600 kere konuştuk). Rahatına düşkün adamlar bunlar. Şimdi teklif verecek sürü sepet ülkede sürü sepet proje var iken vermiyorlarda, rahatlarını bozarak daha sıkıntılı Libya ya teklif verecekler pek inandırıcı gelmiyor bana.

Sayfa 164/805 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •