Sayfa 271/1001 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Ben ..hiç bir şeyi ama hiç bir şeyi unutmam
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    pozisyon kapatmakta bir pozisyondur,fikirdir..ekstre arka sayfada kaldı.burada bir formasyon hedefe geldi demenin kime ne zararı var..
    Ben senin için demedim abka abi, burda sabahtan akşama kadar üç tur yön değiştirilir zaten kimseye kimsenin poz. unun ne faydası olur ne de zararı, haaa kâr yapabiliyorsan bu piyasada ne mutlu
    Verge abinin demek istediği aslında çok basit, akşama kadar poz. yazmayıp tam zirvedeyken ben lönkletimi kapattım dersen lönkcü arkadaşların bozulur tabii
    Bak bize Culpable abi ilen nasıl mutlu ve mesutuz, sen makinaya jeton atma palayı kudurtuyon diyor, nazik ve kibarca
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    dediğim bu...1870 civarı hedef..vobda 2040/45 eder

makasa göre değişir..hatta makasın 25 puan olmasını hesaba katarsan daha farklı çıkar..

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    DW Türkçe
    @dw_turkce
    ·
    1 sa
    Rusya Devlet Başkanı Putin, Batı kaynaklı güvenlik tehdidinin arttığını belirterek NATO'nun doğuya genişlemeyi durdurmasını talep etti

NATO ise Rusya'yı Ukrayna'ya saldırmaması konusunda uyardı
    Abi af buyur ama
    Nato rusyaya yaklaşıp ona
    Gel mik beni Diyo sadece

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Bizim kuş tavanlarda geziyordu ilginç
    abd'de ilk omicron çıktı diye haber gelince verdiler... aslında salakça bir hareket, eninde sonunda her yerde çıkacak yani... sürpriz değil ki, vereceksen baştan hiç alma...

neyse; alsınlar versinler bize de ekmek çıksın...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben senin için demedim abka abi, burda sabahtan akşama kadar üç tur yön değiştirilir zaten kimseye kimsenin poz. unun ne faydası olur ne de zararı, haaa kâr yapabiliyorsan bu piyasada ne mutlu
    Verge abinin demek istediği aslında çok basit, akşama kadar poz. yazmayıp tam zirvedeyken ben lönkletimi kapattım dersen lönkcü arkadaşların bozulur tabii
    Bak bize Culpable abi ilen nasıl mutlu ve mesutuz, sen makinaya jeton atma palayı kudurtuyon diyor, nazik ve kibarca
    yok reisim benimkisi sadece trade..yoksa trent net olarak al da...ama elbette bir yerden geri çekilecek...istiyorsan 2 tane jeton atayım,dengesi şaşsın

7. Omicron filan hikaye Maksat korku salmak iki kişi omicron diye bişey olmaz

Petrol 85 dolardan 65 e düştü..reis yeni ekonomik modele geçmese 6,5 7 tl den fazla vermezdik benzine.. ah ah..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 271/1001 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •