Sayfa 985/1006 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 7,873 - 7,880 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Enflasyona endeksli sıfır stopajlı tahvil veya mevduat çıkarabilirler

No comment.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Unuttukları önemli tehlikeli şeyi yazmamışlar.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. Bu da zor yüzde 30 ile borclan yüzde 20 ile kredi ver bu aradaki ceremeyi bir tarafın çekmesi lazim..bir yerde okumuştum hazinenin Aralık ocakta 60- 70 milyar TL iç borçlanma yapacak diye .....zaten piyasada 19 20 lerde tahvil faizleri ..belkii 20 ile zaten borclanacagiz TL yatırımcısını teşvik amaçlı 25 30 la hazine bonosu çıkaralım derler mi? ..diye düşünüyorum .
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Samimi iseler 25 ile 30 arası faizli tahvil bono çıkartsınlar sıfır stopajlı kuru kuruya düzenleme ile olmaz
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bu da zor yüzde 30 ile borclan yüzde 20 ile kredi ver bu aradaki ceremeyi bir tarafın çekmesi lazim..bir yerde okumuştum hazinenin Aralık ocakta 60- 70 milyar TL iç borçlanma yapacak diye .....zaten piyasada 19 20 lerde tahvil faizleri ..belkii 20 ile zaten borclanacagiz TL yatırımcısını teşvik amaçlı 25 30 la hazine bonosu çıkaralım derler mi? ..diye düşünüyorum .

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yapmazlarsa o zaman dth oranı 70 i geçer en azından şu an tl de olanları dolara geçmekten caydıracak teşvik vermeleri lazım benimde pek umudum yok sadece hayal kuruyorum daha faiz indirimi bitti bile diyemiyorken bu tarz bir hamle gelmesi düşük bir ihtimal

üncelleme: 02 Aralık 2021 Perşembe, 15:20
    TÜRKİYE EKONOMİSİ
    Yabancı yatırımcı 5 hafta sonra ilk defa hissede satıcı

Yabancı yatırımcı geçen hafta 65 milyon dolarlık hisse satışı gerçekleştirerek 5 haftalık net alıcı serisini sonlandırırken, yabancıların Türk bankaları ile yaptığı swap miktarı geçen hafta 4,9 milyar dolara geriledi.

7. Benzine 44 kuruş zam

8.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

No comment.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    İMF ye borç veriyoruz dan IMF ye teslim olmayacağız a...

En azından düşülen durumun kabullenmesi var...

Bu da kardır...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 985/1006 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •