Sayfa 303/1001 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Bu surecte son halka arzlar ile heryerin talan olacagini dusunuyorum .tusas gibi botas gibi superonline gibi buyuk bircok halka arz olabilir .

Birikim yapan mevduata yatirmayacak dolarda kalan gelecek herkes gelecek . Halka arzlar ise gecen sene gelip giden 500 bin yatirimciyi geri getirecek .

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku

Bu arada ASELS' de şortlamayın...
    Yok yok endeks ile toaso yeter bize..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3. mıllette para mı kaldı dolar bozup borsaya gırcek...ya aldıkları mallar ucuz.....tl olarak degıl ama dolar olarak ucuz...ama tl olarakta tarıhı zırve cıkın işin içinden
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

4.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Yok yok endeks ile toaso yeter bize..

2100' den önce endeks de şortlamayın...

Ordan bile maksimum 100 marj verir...

5.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    mıllette para mı kaldı dolar bozup borsaya gırcek...ya aldıkları mallar ucuz.....tl olarak degıl ama dolar olarak ucuz...ama tl olarakta tarıhı zırve cıkın işin içinden
    Not alalım bu mevzuyu Lambent abi

Bist 100 140 dolar civarı
    Hamdım Piştim Yandım

6. 2000 yilinda elinde para kosarak hisse almaya giden teyzeler geldi aklima . Onlarin kizlari kosacak simdi . Btc de duru0 dalga gecenler aval aval izleyeck . Tc tarihinin en buyuk vurgununu geride ise tarihin en buyuk magduriyetini bekliyorum .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Güzel düşünce ama asıl mesele şu,
    Berberdeki sokaktaki adamda para ne arar, millet karnını zor doyuruyor, ekmek olmuş 2.5 tl yağ olmuş 130 tl falan filan işte
    Kısacası malları bu millete kitleyemezler, haa olmaz ya belki olurda yılanoğlunu düşürebilirler se belki
    bir haber vardı....
    dolandırıcı, kar vadiyle büyük para toplamış diye....
    parası olmayan kredi çekmiş diyordu....

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    2100' den önce endeks de şortlamayın...

Ordan bile maksimum 100 marj verir...
    2 vade de ufak şortlar var yeni başladım..ikinci banka rallisi gelmeden düzeltme yaparsa çok iyi olur..gelmezse sıkıntı olmaz 2000 üstü maliyetler var..2045 ten bir tane daha ekledim bugün..1/10 pozisyondayım..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 303/1001 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •