Sayfa 845/1002 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,753 - 6,760 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by Lithuan Yazıyı Oku
    Sen yaptığın işi ciddiye alacaksın ki , karşındaki da seni ciddiye alsın. Finans piyasası ciddiyetsiz işleri kaldırmaz.

Şu zamana kadar lakayıt yorumlarda bulundun. Yazdıklarından birşey anlaşılmıyor. Saygı hak edip yazdıklarına cevap almak istiyorsan, ilk önce kendine çeki düzen vermek ile başlamalısın.
    Benzer şeyleri yazmamak için zor tuttum kendimi. Cevap yazabilmek için önce okumak lazım. Böyle bir yazım türünü okumadan geçiyorum. Gönül isterdi ki düzgün bir yazı dili ile paylaşım yapılsın da karşılıklı istifade edelim. Bu konu daha önce de çok konuşuldu, arkadaş bir ara kayboldu sonra aynı üslup ile geri döndü. O nedenle uyarıların bir faydası olmuyor kendisine.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    bu sayfayı kişisel münakaşa yerine getirmeyin yeter ! Moruk tan rica ederim , günlük yorumlarını tavuk çiftliği gibi buraya da yazar , ya zihniniz daha da açılır ya da kafayı sıyırırsınız anlamak için ki çoğunu anlayamazsınız.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    bak şimdi sizin yüzünüzden bana saygısızlık yaptırdınız !!! Moruk -i sani ibn amr (ra ) kuddise sırrıhu hazretleri yazmam gerekirken . uffff...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bak şimdi sizin yüzünüzden bana saygısızlık yaptırdınız !!! Moruk -i sani ibn amr (ra ) kuddise sırrıhu hazretleri yazmam gerekirken . uffff...
    Hocam yas kac merak ettim.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Hocam yas kac merak ettim.
    kemik mi , ruh mu , fiziki güç mü ? ben neden sizin yaşı merak etmiyorum

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bu sayfayı kişisel münakaşa yerine getirmeyin yeter ! Moruk tan rica ederim , günlük yorumlarını tavuk çiftliği gibi buraya da yazar , ya zihniniz daha da açılır ya da kafayı sıyırırsınız anlamak için ki çoğunu anlayamazsınız.
    Gezen Tavuk yumurtasının kolisi .!!
    40 TL olmuş.!!
    Bu tavuklarda senin gibi Miamide.!!
    Havana purosumu içiyor.!!?????
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Gezen Tavuk yumurtasının kolisi .!!
    40 TL olmuş.!!
    Bu tavuklarda senin gibi Miamide.!!
    Havana purosumu içiyor.!!?????
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası
    buradaki yurt paydaşlarının bir çoğu sanırım dolarda kükreyiş kaçınılmazdaki yazılarımızı okumadığı için kafaları karışıyor.

Fon icerigindeki hisse senetleri anlik olarak degil, en son guncel hali ile dosyalarda mevcuttur, su andaki data bilimedigi icin yaklasik oranlari gorebilirsiniz.
    Ayrica atiyorum o fon da yuzde 80 senet yuzde 20 baska bir yatirim araci varda
    o yuzde20 deki degiskenin digerlerine olumlu yada olumsuz etkisi nide goz onune almaniz lazim

Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yabancı karma fonların getirileri nasıl belirleniyordu? Mesela bugün hepsi eksi gözüküyor ama aslında eksilik bir durum yok. bu hesaplanma saatinden kaynaklanıyordu sanırım.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 845/1002 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •