Sayfa 374/1001 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Olaylara iyi yönden bak abi,
    mesela dönercide 500 gaymeyi ödediğin için artık pavyona hiç gidemeyeceksin bu sayede günah işlememiş olursun.
    Ne demişler, çok para azdırır az para yada fakirlik dine yaklaştırır mış
    Hamdım Piştim Yandım

2. Haber Report
    @HaberReport

Kripto para piyasalarında son 24 saatte 410 bin hesap sıfırlandı, 2.6 milyar dolar kaybedildi.

https://twitter.com/HaberReport/stat...02916733833232

Oyuna gelmeyin.

YTD

330.000..bursa doğuş otodan
    A3 alan arkadaşım, 5. taksidi ödemiş bu hafta..
    Ederi olmuş 630.000 TL..

İstedikleri olacak..
    Her şey alınamayacak fiyatlara ulaşacak ve ekonomi duracak..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Arjantin de halk döviz hesaplarını
    Bankalardan çekmeye başlamış, yazıyor..

Böyle bir ülkede hatta ülkemizde
    Bankada döviz tutulur mu?

Ne garip insanlar var..
    arjantinde benim bildiğim bankadan döviz çekimine sınır getireli yıllar oluyor... günde 100 dolar mıydı neydi, değişmiş de olabilir... ayrıca karaborsa kuru ile banka kurları arasında da çok ciddi farklar var diye biliyorum...

yani zamanında bankadan çekip kasaya koyan orda kurtarmış kendini; sermaye kontrolleri karaborsa vs işleri başladıktan sonra geçmiş ola...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Her ekistirede ben de öyle diom işte sonra bi aciom abi 3 evin market yemek içecek 4 nufus bende 4 nüfus 2 ayrı evde düşünüyorum benzini osu susu busu vay babanın kemüüne deyip gapatiyorum. Emeklisi yaşlısı sağlığı doktoru... Yapacak bir şey yok geçen bi dönerci yemek yedik söylemesi ayıp. Yemek la yemek. Döner diom bak döner. 8 kişi 500 tl verdim çıktım. Annamiyom ki abey döner la pavyonda filan yemedik yemin ederim.

Pavyona neyim gitmioz Allahtan tek sevincim o yani.

Neyse haymana ucuzmuş bitiyor insallah birkaç aya.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sen de 3 evin alış verişini yapıyon, sonra 30 diyon, normal o zaman bu rakamlar.

Ev sayısı*1000+kişi sayısı *2000 formül bu. Kira harici yeme içme ve sair masraflar. Senin en az 19-20 bin masraf olur. Arada dışarıda yeme içme vs biraz da ekstralar 30 bin normal yani.

Biz de 4 kişilik bir aileyiz, okul ödemeleri/ekstra harcamalar hariç, her ay düzenli ödemeler 10 bin altına inmiyor. Ki ben her türlü optimizasyonu yapar, fuzuli hiç bir şey almam.

Tablo bu, Allah bu zamanda kirada olana yardım etsin. Bir de benim arabanın sıfırı 830 bin olmuş. Seneye kasko, trafik, bakım, lastik vs yakıtla birlikte sadece araba her ay 2000 yer. Arabam değerlendi diye sevinen salaklar masrafları görünce uyanır. Kasko bire bir araç fiyatıyla artıyor zaten.
    Son düzenleme : Cautionary; 05-12-2021 saat: 09:36.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. Teşekkürler abi..zaten coin piyasası saatlik baz alıyorsan saatlik 3 dk baz alıyorsan 3 dk illa ki takip gerektirir..
    Şimdi gelelim batma olayına...
    VOP GİBİ DEĞİL...
    NASIL..
    USDT VAR BİRDE BUSD VAR..
    1--YANİ İSTERSEN MEVCUT POZU ELİNDE Kİ USDT Yİ BUSD çevirerek gene long yönlü düşük maliyetli poz açabilirsiniz..
    2--marjin tamamlama var...
    Elinizde 100 dolar 20* kaldıraç varsa marjin tamamlayarak
    Margincall yemezsin..
    Yani 2000 dolarlık işleme 2000 dolar sadece marj kademe değil eklersen liq seviyesi fiyatın %25 ine iner..
    Fiyat 100 ise liq 25 olur...25 olmadan pozun kapanmaz..
    3--poz taşımak için yakın kademeden ziyade saatlik kademe yapılmalı borsa ile kıyaslama..
    Hem kademe hem marj eklersen spot gibi kaldıraçlı mal taşırsın...demem o ki....
    Vopta batarsın...
    Çünkü teminat tamamlar vadeye yetişmeye çalışırsın..
    Coin piyasası öyle değil..
    Sert şelale de marj ekleyen mermisi olan totoyu kurtardı..
    Ama olmayan 2.6 milyar olan kaybın içine girdi..
    Demem o ki..
    Boşuna ovmuyorum...
    Sistemle d**k geçen bir piyasa...
    Bu dediklerimin beşte birini vopta yapamazsınız...
    Yeterki geniş resmi görün ve trendi takip edin..
    Trende oturmak benim işim...
    Benim kazançların hep böyle oldu...
    Şuan marjinal coin piyasasında longdayım..
    ADAMLAR SEN KAYBETME DİYE HER NANEYİ VERMİŞ...
    VOP GİBİ DEĞİL BURASI..
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Oyunagelen,

Fazla açılma , daldan dala konma her tepenin dibide olur önemli olan zaman ,
    aç gözlü olma, kazanıyorum diyerek hareket etme o duygu öyle zaman içinde sana altından kalkamacağın hatalar yaptırır sen bile zaman içinde kendini tanımazsın.
    sen yine bir sabah kalktığında porföyünün %50 sini kaybedecekmiş gibi oyunda hareket et ona göre ilerle.
    buda benden sana yaşanmışlıklar içinde hafta sonu tavsiyem olsun.
    kolay gelsin.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Ağzına sağlık..
     Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    her oyunun bir kurali var, coin piyasalari da boyle

dusus ve yukselisler cok daha derin oluyor. parasinin bir gecede yariya inmesini ya da 10 kat yulsekmesini kabul edenler bu piyasada uzun sureli varolabiliyor, sonucta sistem daha agresif

ben coin isine ilk 2014 de basladim 113 tane bitcoinim vardi

sonra baktim benim bitcoinler 2.5 katina cikti sattim hepsini 350 dolardan sonra anladimki azili bir borsaci olarak ben belli bir kar marjinda sistemden cikiyorum eski borsa aliskanliklarim nedeniyle 10-20 kat yukselmesini bekleyemiyorum

ozaman dedim ki, coin piyasasinin riskini almaya degmez ve ciktim, sonra zaten bitcoin yurudu gitti

isin ozeti coin piyasasini siz anlayamazsiniz, cunku borsa kokenlisiniz, ilk tradini orada yapan adama %30 luk inis cikislar normal geliyor ya da o sisteme adapte olan eski borsacilar buna takilmiyor
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 374/1001 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •