bu usd/tether da hala düşmedi çok yukarıda yahu...cuma gecesi vadeli kapanırken 13,85 falandı şu an 14,85 lerde...çok fark var...sabaha kadar verirler mi aşağı bilemedim...
ayrıca culpable denilen densiz...insanların evinde hangi yağı yediği seni ilgilendirmez...evde belki zeytinyağını yiyemeyen tadından kokusundan rahatsız olan var...belki benim eşimin veya çocuğumun alerjisi var yememesi gerekiyor...nereden biliyorsun? evimde 5 lt çiçek yağı varsa 30 lt belki sızma zeytinyağı vardır...kimin ne yediğinden nereden giyindiğinden sana ne? sana giren çıkan ne?
vakkodan 6.000 TL ye ayakkabı alan kimse git onu bul ona söyle...ben hayatımda bir ayakkabıya 6.000 TL vermedim vermemde...vakkodan aldığım gömlektir, kravattır, tişörttür...sana ne? vakkodan alışveriş yapıyorum diye markette pantolonu indirip arkamı mı döneceğim? yapılan zamlara gülüp geçecek miyim?
ne yapayım yani şimdi tutarlılığımı göstermek için hem evdeki vakko kıyafetlerin bilmem nelerin fotosunu hem de sızma zeytinyağlarının fotosunu mu koyayım seni inandırmak için? koyarsam bu forumda hala yazacak yüzün olacak mı?
şaka gibi ya vakkodan alışveriş yapmışta ama niye çiçek yağı alıyormuş? bu ne tutarsızlıkmış...200 tl versin 5 lt zeyinyağı alsınmış...akıl veriyor bir de...var babacım 30 lt belki sızma zeytinyağı var evde...lazımsa paran yoksa söyle göndereyim sanada...
Densiz derken
Vakkodan gomlek tshirt alma ile ayakkabi almamanin farki nedir
a firmasinda ayakkabi 500 iken vakkoda 6000 ise
A firmasinda tshirt 100 iken vakkoda 1000 dir
neden yakkabiya takiliyorsun
Paran yoksa lazimsa gondereyim diye yazmissin!! bu kadar ezme beni ama istiyorsan soyle yapalim madem vakkodan giyinebiliyorsun gel 5000 tl mesela losev e sende bagis yap bende bagis yapayim dekontlari buraya atalimvakkodan tshirt alabilen bir insan icin icin losevli insanlara 5000 bagis yapmak dokunmaz nede olsa
Ha bu bagisi yapamam diyorsan o zaman cevapda yazma...
iste tamda demek istedigim tutarsizlik bu ekmek 2 lira artti diye sinir krizi geciren kisi usdtether yorumu yapiyor
ha bu arada eklemeyi unutmusum mesajlari yazarken bir onceki mesajinla uyumlu olsunki tutarli olsun o mesajda vakkodan cocuga short aldigini yazmistin gomlek kravat degil
Son düzenleme : Culpable; 05-12-2021 saat: 18:39.
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Biri tam liste stoklanacak ürünler yazabilir mi bilelim 2023e kadar yolumuz uzun
Benim 3 hafta önce cuma kampanyalarından yaptığım alışveriş,
Bulaşık tableti
Sıvı bulaşık deterjanı
Wc kağıt havlu rulo
Çamaşır deterjanı yumuşatıcı
Deodorant
Şampuan sıvı sabun duş jeli Kondom
Diş macunu fırça başlığı
Gıda olarak aldıklarım;
Zeytinyağı kahve peynir
Çay suyu için Brita filtreleriyle ve kumanda mause vs için pil almayı unutmuşum.
Filtre seti motor yağı vs de almadım.![]()
ulan lavuk şimdi yani illa evdeki vakko gömleklerin kravatların trikoların hatta kaşkolların hatta burlington çorapların hatta vakko evrak çantasının fotosunu mu koyayım sana? çekerim şimdi bir kısmının fotosunu yanına da culpable a girsin diye bugünün tarihini atarım...lan seni burada patates ederim valla bi daha yazacak halin kalmaz...
toz ol...rezil...
Vakkoda dis giyim ve ayakkabi pahalidir . Tisort gomlek 300 liraya alirsiniz . Kazaklarda ucuzdur 700 1000 e alirsiniz .
Yer İmleri