Sayfa 389/1001 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: Viop XXXVII

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Boşuna sendikalar iş bırakma eylemi yapmıyor, diğer sağlık çalışanlarına yok doktora var, olay bu
    Sn Bozkurt,
    O kadar yazıyı boşuna mı yazdık. Bir okusan. Verilen bir şey yok yahu

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sn Bozkurt,
    O kadar yazıyı boşuna mı yazdık. Bir okusan. Verilen bir şey yok yahu

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    AKP jenerasyonu bu işte. Anladığını yanlış anlayan ve ısrar eden
    ÜSt insan ırkı olabilirler..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu usd/tether da hala düşmedi çok yukarıda yahu...cuma gecesi vadeli kapanırken 13,85 falandı şu an 14,85 lerde...çok fark var...sabaha kadar verirler mi aşağı bilemedim...

ayrıca culpable denilen densiz...insanların evinde hangi yağı yediği seni ilgilendirmez...evde belki zeytinyağını yiyemeyen tadından kokusundan rahatsız olan var...belki benim eşimin veya çocuğumun alerjisi var yememesi gerekiyor...nereden biliyorsun? evimde 5 lt çiçek yağı varsa 30 lt belki sızma zeytinyağı vardır...kimin ne yediğinden nereden giyindiğinden sana ne? sana giren çıkan ne?

vakkodan 6.000 TL ye ayakkabı alan kimse git onu bul ona söyle...ben hayatımda bir ayakkabıya 6.000 TL vermedim vermemde...vakkodan aldığım gömlektir, kravattır, tişörttür...sana ne? vakkodan alışveriş yapıyorum diye markette pantolonu indirip arkamı mı döneceğim? yapılan zamlara gülüp geçecek miyim?

ne yapayım yani şimdi tutarlılığımı göstermek için hem evdeki vakko kıyafetlerin bilmem nelerin fotosunu hem de sızma zeytinyağlarının fotosunu mu koyayım seni inandırmak için? koyarsam bu forumda hala yazacak yüzün olacak mı?

şaka gibi ya vakkodan alışveriş yapmışta ama niye çiçek yağı alıyormuş? bu ne tutarsızlıkmış...200 tl versin 5 lt zeyinyağı alsınmış...akıl veriyor bir de...var babacım 30 lt belki sızma zeytinyağı var evde...lazımsa paran yoksa söyle göndereyim sanada...

4. Doktorların dediği bu zaten belli olur maaşları yatınca
     Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    Ek ödemeye 5000 tl zam yapılıp, döner sermayenin kaldırılacağını kim söylüyor. O devam edecektir. İkisi birlikte 14500 tl civarı alır doktor, bu konuda eksik bişeyler vardır gibime geliyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Densiz derken
    Vakkodan gomlek tshirt alma ile ayakkabi almamanin farki nedir
    a firmasinda ayakkabi 500 iken vakkoda 6000 ise
    A firmasinda tshirt 100 iken vakkoda 1000 dir
    neden yakkabiya takiliyorsun
    Paran yoksa lazimsa gondereyim diye yazmissin!! bu kadar ezme beni ama istiyorsan soyle yapalim madem vakkodan giyinebiliyorsun gel 5000 tl mesela losev e sende bagis yap bende bagis yapayim dekontlari buraya atalim vakkodan tshirt alabilen bir insan icin icin losevli insanlara 5000 bagis yapmak dokunmaz nede olsa
    Ha bu bagisi yapamam diyorsan o zaman cevapda yazma...
    iste tamda demek istedigim tutarsizlik bu ekmek 2 lira artti diye sinir krizi geciren kisi usdtether yorumu yapiyor
    ha bu arada eklemeyi unutmusum mesajlari yazarken bir onceki mesajinla uyumlu olsunki tutarli olsun o mesajda vakkodan cocuga short aldigini yazmistin gomlek kravat degil
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bu usd/tether da hala düşmedi çok yukarıda yahu...cuma gecesi vadeli kapanırken 13,85 falandı şu an 14,85 lerde...çok fark var...sabaha kadar verirler mi aşağı bilemedim...

ayrıca culpable denilen densiz...insanların evinde hangi yağı yediği seni ilgilendirmez...evde belki zeytinyağını yiyemeyen tadından kokusundan rahatsız olan var...belki benim eşimin veya çocuğumun alerjisi var yememesi gerekiyor...nereden biliyorsun? evimde 5 lt çiçek yağı varsa 30 lt belki sızma zeytinyağı vardır...kimin ne yediğinden nereden giyindiğinden sana ne? sana giren çıkan ne?

vakkodan 6.000 TL ye ayakkabı alan kimse git onu bul ona söyle...ben hayatımda bir ayakkabıya 6.000 TL vermedim vermemde...vakkodan aldığım gömlektir, kravattır, tişörttür...sana ne? vakkodan alışveriş yapıyorum diye markette pantolonu indirip arkamı mı döneceğim? yapılan zamlara gülüp geçecek miyim?

ne yapayım yani şimdi tutarlılığımı göstermek için hem evdeki vakko kıyafetlerin bilmem nelerin fotosunu hem de sızma zeytinyağlarının fotosunu mu koyayım seni inandırmak için? koyarsam bu forumda hala yazacak yüzün olacak mı?

şaka gibi ya vakkodan alışveriş yapmışta ama niye çiçek yağı alıyormuş? bu ne tutarsızlıkmış...200 tl versin 5 lt zeyinyağı alsınmış...akıl veriyor bir de...var babacım 30 lt belki sızma zeytinyağı var evde...lazımsa paran yoksa söyle göndereyim sanada...
    Son düzenleme : Culpable; 05-12-2021 saat: 18:39.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6. Biri tam liste stoklanacak ürünler yazabilir mi bilelim 2023e kadar yolumuz uzun

Benim 3 hafta önce cuma kampanyalarından yaptığım alışveriş,
    Bulaşık tableti
    Sıvı bulaşık deterjanı
    Wc kağıt havlu rulo
    Çamaşır deterjanı yumuşatıcı
    Deodorant
    Şampuan sıvı sabun duş jeli Kondom
    Diş macunu fırça başlığı
    Gıda olarak aldıklarım;
    Zeytinyağı kahve peynir

Çay suyu için Brita filtreleriyle ve kumanda mause vs için pil almayı unutmuşum.
    Filtre seti motor yağı vs de almadım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ulan lavuk şimdi yani illa evdeki vakko gömleklerin kravatların trikoların hatta kaşkolların hatta burlington çorapların hatta vakko evrak çantasının fotosunu mu koyayım sana? çekerim şimdi bir kısmının fotosunu yanına da culpable a girsin diye bugünün tarihini atarım...lan seni burada patates ederim valla bi daha yazacak halin kalmaz...

toz ol...rezil...

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Densiz derken
    Vakkodan gomlek tshirt alma ile ayakkabi almamanin farki nedir
    a firmasinda ayakkabi 500 iken vakkoda 6000 ise
    A firmasinda tshirt 100 iken vakkoda 1000 dir
    neden yakkabiya takiliyorsun
    Paran yoksa lazimsa gondereyim diye yazmissin!! bu kadar ezme beni ama istiyorsan soyle yapalim madem vakkodan giyinebiliyorsun gel 5000 tl mesela losev e sende bagis yap bende bagis yapayim dekontlari buraya atalim vakkodan tshirt alabilen bir insan icin icin losevli insanlara 5000 bagis yapmak dokunmaz nede olsa
    Ha bu bagisi yapamam diyorsan o zaman cevapda yazma...
    iste tamda demek istedigim tutarsizlik bu ekmek 2 lira artti diye sinir krizi geciren kisi usdtether yorumu yapiyor
    ha bu arada eklemeyi unutmusum mesajlari yazarken bir onceki mesajinla uyumlu olsunki tutarli olsun o mesajda vakkodan cocuga short aldigini yazmistin gomlek kravat degil

8. Vakkoda dis giyim ve ayakkabi pahalidir . Tisort gomlek 300 liraya alirsiniz . Kazaklarda ucuzdur 700 1000 e alirsiniz .

Sayfa 389/1001 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •