Sayfa 802/995 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon
Arama sonucu : 7957 madde; 6,409 - 6,416 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. günlük otkar grafiği 100 günlük de 200 günlüğü yukarı kesmek üzere 200 / 100 / 50 günlükler sıralanmış olacak .herhalde son silkelemesini yapıyor bugün bu bildirimler otomatif sanayi derneğine yapılan bildirimler zirhlıları O S D ye bildirmiyorlar geriye doğru ocak ayına kadar bakınca zırhlıların bildirimleri yok .
    yatırım tavsiyesi değildir

2. cuma günü 43 983 lot almıştı 427 60 ortalama ile bugün 416 50 otalama ile satıyor bu kadar zararına niye satsınki aldığı hisseleri kendi gruplarındaki alt hesaplara dağıtıyor bilerek kendini satıcılı gösteriyor

3.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku

günlük otkar grafiği 100 günlük de 200 günlüğü yukarı kesmek üzere 200 / 100 / 50 günlükler sıralanmış olacak .herhalde son silkelemesini yapıyor bugün bu bildirimler otomatif sanayi derneğine yapılan bildirimler zirhlıları O S D ye bildirmiyorlar geriye doğru ocak ayına kadar bakınca zırhlıların bildirimleri yok .
    Çok tşkler bu ayrıntıyı verdiğiniz için
    OMAHALI

4. Sayın kartopu, tüm bilgilendirmeleriniz için teşekkürler

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

5. Benim bilgim tofas in haftada egea için 2 gün çalıştığı.
    lakin otokarda üretim durmadi diye biliyorum.

Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

6.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku

günlük otkar grafiği 100 günlük de 200 günlüğü yukarı kesmek üzere 200 / 100 / 50 günlükler sıralanmış olacak .herhalde son silkelemesini yapıyor bugün bu bildirimler otomatif sanayi derneğine yapılan bildirimler zirhlıları O S D ye bildirmiyorlar geriye doğru ocak ayına kadar bakınca zırhlıların bildirimleri yok .
    Kanyonet olarak geçiyor diye biliyorum; ekimde 48 satış vardı.

7. Otokarın bu ay üreteceği japon otobüsleri ne oldu.basladi mi acaba ?

Sayfa 802/995 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •