Sayfa 860/1002 İlkİlk ... 360760810850858859860861862870910960 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,873 - 6,880 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Nerden dolar gelirse gelsin,ülkenin ekonomisi kötü yönetiliyor l, ufukta erken seçim falanda yok, gelecek dolarlar 2-3 ay daha idare maslahat olur ondan sonra eski tas eski hamam devam hatta bence daha yukarılara çok daha kısa sürede çıkar.

2. YP bazlı fonlarımı azaltmayı düşünenler arasında ben de varım. 1/3 GBC, 1/3 TCA 1/3 likitteyim, açıkçası elim bir şey almaya da gitmiyor. Ama bir taraftan da ons neredeyse 1,5 yıldır aynı seviyede, acaba diyorum, GBC'yi tamamen TCA'ya çevirip, bir nevi hedge mi etsem kendimi? Altın-Gümüş var dedik, GBC aldık ama performans olarak gerisinde kalıyor piyasanın. (Hemen hemen aynı zamanlarda almama rağmen altında %75, GBC'de %50 kardayım.)

Sonuçta USD ile Ons'un ters hareket edeceğini varsayarsak, Ons yükselirse, dolar düşerse birbirini dengeleyecek, ama TR'de doların değer kaybına rağmen işler kötü gider ve TL değer kaybetmeye devam ederse, ya da en azından yerinde sayarsa, ben TL olarak korunmuş oalcağım. Yok TR'de de işler yolunda gider TL değer kazanırsa, en azından ONS'daki artış beni kayıptan korur diye düşünüyorum.

Tabi tüm senaryo ONS'un yükseleceğine dayanıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    YP bazlı fonlarımı azaltmayı düşünenler arasında ben de varım. 1/3 GBC, 1/3 TCA 1/3 likitteyim, açıkçası elim bir şey almaya da gitmiyor. Ama bir taraftan da ons neredeyse 1,5 yıldır aynı seviyede, acaba diyorum, GBC'yi tamamen TCA'ya çevirip, bir nevi hedge mi etsem kendimi? Altın-Gümüş var dedik, GBC aldık ama performans olarak gerisinde kalıyor piyasanın. (Hemen hemen aynı zamanlarda almama rağmen altında %75, GBC'de %50 kardayım.)

Sonuçta USD ile Ons'un ters hareket edeceğini varsayarsak, Ons yükselirse, dolar düşerse birbirini dengeleyecek, ama TR'de doların değer kaybına rağmen işler kötü gider ve TL değer kaybetmeye devam ederse, ya da en azından yerinde sayarsa, ben TL olarak korunmuş oalcağım. Yok TR'de de işler yolunda gider TL değer kazanırsa, en azından ONS'daki artış beni kayıptan korur diye düşünüyorum.

Tabi tüm senaryo ONS'un yükseleceğine dayanıyor.
    gidecek yer var da biz mi gitmedik.

4. Bugun bende tum yabanci fonlarima satis verdim GBC, KUB , TGR , TGE , AES.

Gidecek yerde yok ama cepteki kus daldaki kustan iyidir diyorlar. Bi yerde kari da cebe almak lazim diye dusundum. Kaybetmeyi goze alamadim para tatli geldi. Neredeyse ortalama %60 uzeri bir kazanc olustu. Degisken fonlari tutmaya devam ediyorum. IJA , OPB , IPB

Cok fazlada hirsli olmamak gerekli diye dusundum, kenara cekildim.

Bi yerden Fed, bi yerden omicron. Katar , bae sicak para soylentileri.

Piyasalarda dusmek icin bahane ariyor sanki. Tabi bir yandanda noel rallisi olabilir. Risk alamadim daha fazla.

Yatirim tavsiyesi degildir.

Benim kazanc yuzde 25 gibi ama duruyorum biraz daha
    Excel e gore fon elde tutma gun sayisi yaklasik ortalama 32gun...

Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Bugun bende tum yabanci fonlarima satis verdim GBC, KUB , TGR , TGE , AES.

Gidecek yerde yok ama cepteki kus daldaki kustan iyidir diyorlar. Bi yerde kari da cebe almak lazim diye dusundum. Kaybetmeyi goze alamadim para tatli geldi. Neredeyse ortalama %60 uzeri bir kazanc olustu. Degisken fonlari tutmaya devam ediyorum. IJA , OPB , IPB

Cok fazlada hirsli olmamak gerekli diye dusundum, kenara cekildim.
    Bi yerden Fed, bi yerden omicron. Katar , bae sicak para soylentileri.
    Piyasalarda dusmek icin bahane ariyor sanki. Tabi bir yandanda noel rallisi olabilir. Risk alamadim daha fazla.
    Yatirim tavsiyesi degildir.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Beyler MKK ya bakabilirmisiniz. Fın Fiyatları düşmüş görünüyor sabaha göre.

Sent from my iPhone using Tapatalk

7.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Beyler MKK ya bakabilirmisiniz. Fın Fiyatları düşmüş görünüyor sabaha göre.

Evet oyle gorunuyor da, sikinti nedir, bankadaki rakamlar hala sabah ki gibi..

CPH2095 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Mel100508 Yazıyı Oku
    Evet oyle gorunuyor da, sikinti nedir, bankadaki rakamlar hala sabah ki gibi..

CPH2095 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bende anlamadım. Benide bir arkadaş uyardı.

Sayfa 860/1002 İlkİlk ... 360760810850858859860861862870910960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •