Sayfa 437/1001 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Neysen ..borsa tarihi tepelerinde ve şimdilik bir düşüş emaresi yok ..yarını hiç birimiz bilemeyiz ..

Online yazana saygım hep sonsuz ..bu ispatlı ..ıvır zıvır yazan da zaten kendini biliyor.
    Hayat hoş gerisi boş

2. heeehhh alın işte bana çok yazıyor diyordunuz...

mert devam et...

3. Aslinda Mertt dozunu fazla kacirmasa bence cok guzel yaziyor .
    Abka ile yazismalarindan bahsetmiyorum
    ama Kisisel algilanmasin sadece mesaj guzel ornek olur
    Abka diyorki son 20 yilin dibinde akbank var
    hatta grafik atmis
    Bende yazdim 2017 yilinda 1.5$ i gordugunde son 10 yilin dibi burdan alinmazda nereden alinir diyen bir kisi akbank aldi ise bugun akbank 0.55$
    bu baslikta yazmanin amaci ne ? dogruyu bildigin zaman madalya takmiyorlar . yanlis tahminide cezalandirmiyorlar
    son 10 yilin dibinden yukselise gecmez gecemez ama son 20 yilin dibinden kesinlikle yukselicek diye bir sartmi var bist te ?
    2017 yilinda bu sozleri yazan dibin dibini gordu 2021 yilinda bunu yazan dibin dibini gormuyeceginin garantisi varmi ?
    Sonucta burasi forum insanlar okuyor belki mesajlardan esinleniyor . kir kahvesi degil avcilar kulubu hic degil madem buranin dip oldugunu mu dusunuyorsan o zaman gel bu mesajin altina sunu ekle 0.55$dan akbank aldim hedefim surasi stopum burasi yani yazdigin mesajinin anlami olsun .
    bunun neresi kotu
    diger turlu yok dolar bazinda su fiyata dustu yok tl bazinda suraya dustu vs vs mesajlari anca kir kahvesi muhabbeti olur
    yeniden yaziyorum Sn Abka kisilsel algilamayin sadece guzel bir ornek olur diye sizin mesaji gosterdim

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Evet, öyle bir karar aldım yıllar önce. Dövsen dövülmez, sövsen sövülmez. Güçten düşünce, adamın çenesine vuruyor herhalde. Tabii ki, istisnalar vardır. Ama genel olarak yaşlının şirreti de çekilmiyor, hele hele sanal alemde. O yüzden la havle çekip, uzaklaşıyorum.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    heeehhh alın işte bana çok yazıyor diyordunuz...

mert devam et...
    Sevgili dalgacı

Sevgili akcay

Sevgili Culpable

Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    idealde,metastockta, 1993-1999 ARASI ENDEKS ve DOLAR GRAFİĞİ YOK.

o yıllarda bu 2 değerin grafiğini incelemek lazım.Ben de tam hatırlamıyorum ama kanımca epey yardımcı olurdu.

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    şahsen formasyon beklerim eğer teyit olursa o yönde anlık short poz.alırım.

mesela 15 daklılarda 2 li tepe,ters canak olsa iyi olur.

nereden gelir kimse bilemeyiz ama -%3 bile olsa 50-60 puan düşüş olur..

an itibariyle gaplarle minare formasyonu var.

bir de şu var...genelde endeks çok yükseldi diye etrafımda,sosyal medyada çoğu kimse malsız kaldı...

oyun teorisi işlerse düzeltme istediğimiz gibi olmayabilir.
    Hamzaoğlu ve ekibi 16 sını işaret etmiş. Minare ne oluyor? Yorum için teşekkür ederim.

7. 2018 yilinda vakvak son 20 yilin dibinde burdan alinmaz da nereden alinir diyen bir kisi 0.54 den vak vak aldi ise suan vakvak 0.28$ dan islem goruyor 3 senede dolar bazinda buda %50 erimis
    1.2 , 2, 3 $ dan alanlari yazmaya bir gerek yok
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Aslinda Mertt dozunu fazla kacirmasa bence cok guzel yaziyor .
    Abka ile yazismalarindan bahsetmiyorum
    ama Kisisel algilanmasin sadece mesaj guzel ornek olur
    Abka diyorki son 20 yilin dibinde akbank var
    hatta grafik atmis
    Bende yazdim 2017 yilinda 1.5$ i gordugunde son 10 yilin dibi burdan alinmazda nereden alinir diyen bir kisi akbank aldi ise bugun akbank 0.55$
    bu baslikta yazmanin amaci ne ? dogruyu bildigin zaman madalya takmiyorlar . yanlis tahminide cezalandirmiyorlar
    son 10 yilin dibinden yukselise gecmez gecemez ama son 20 yilin dibinden kesinlikle yukselicek diye bir sartmi var bist te ?
    2017 yilinda bu sozleri yazan dibin dibini gordu 2021 yilinda bunu yazan dibin dibini gormuyeceginin garantisi varmi ?
    Sonucta burasi forum insanlar okuyor belki mesajlardan esinleniyor . kir kahvesi degil avcilar kulubu hic degil madem buranin dip oldugunu mu dusunuyorsan o zaman gel bu mesajin altina sunu ekle 0.55$dan akbank aldim hedefim surasi stopum burasi yani yazdigin mesajinin anlami olsun .
    bunun neresi kotu
    diger turlu yok dolar bazinda su fiyata dustu yok tl bazinda suraya dustu vs vs mesajlari anca kir kahvesi muhabbeti olur
    yeniden yaziyorum Sn Abka kisilsel algilamayin sadece guzel bir ornek olur diye sizin mesaji gosterdim
    5 hisse var..neredeyse eşit dağılım... daha önce 5.40 den almıştım(21 EYLÜL)..7 den sattım..ve tekrar aldım....hedefim hisseden ziyade bıst100 de nereden dönüş görürsem TÜM HİSSELERİ SATARIM..ENDEKSE UYUMLU HİSSELER.

bıst100 de 2 DOLARDAN ÖNCE TEK BİR HİSSE SATMAM..üstünde düşünürüm.

Sayfa 437/1001 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •