Aslinda Mertt dozunu fazla kacirmasa bence cok guzel yaziyor .
Abka ile yazismalarindan bahsetmiyorum
ama Kisisel algilanmasin sadece mesaj guzel ornek olur
Abka diyorki son 20 yilin dibinde akbank var
hatta grafik atmis
Bende yazdim 2017 yilinda 1.5$ i gordugunde son 10 yilin dibi burdan alinmazda nereden alinir diyen bir kisi akbank aldi ise bugun akbank 0.55$
bu baslikta yazmanin amaci ne ? dogruyu bildigin zaman madalya takmiyorlar . yanlis tahminide cezalandirmiyorlar
son 10 yilin dibinden yukselise gecmez gecemez ama son 20 yilin dibinden kesinlikle yukselicek diye bir sartmi var bist te ?
2017 yilinda bu sozleri yazan dibin dibini gordu 2021 yilinda bunu yazan dibin dibini gormuyeceginin garantisi varmi ?
Sonucta burasi forum insanlar okuyor belki mesajlardan esinleniyor . kir kahvesi degil avcilar kulubu hic degil madem buranin dip oldugunu mu dusunuyorsan o zaman gel bu mesajin altina sunu ekle 0.55$dan akbank aldim hedefim surasi stopum burasi yani yazdigin mesajinin anlami olsun .
bunun neresi kotu
diger turlu yok dolar bazinda su fiyata dustu yok tl bazinda suraya dustu vs vs mesajlari anca kir kahvesi muhabbeti olur
yeniden yaziyorum Sn Abka kisilsel algilamayin sadece guzel bir ornek olur diye sizin mesaji gosterdim

Originally Posted by
Cautionary
Evet, öyle bir karar aldım yıllar önce. Dövsen dövülmez, sövsen sövülmez. Güçten düşünce, adamın çenesine vuruyor herhalde. Tabii ki, istisnalar vardır. Ama genel olarak yaşlının şirreti de çekilmiyor, hele hele sanal alemde. O yüzden la havle çekip, uzaklaşıyorum.
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri